Gamepadler için kod var mı acaba?Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.
![]()
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz
₺880 - Ajazz AK992 Retro Mekanik Klavye
Sepette C27AK992 kodu ile 30.60 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden daha önce alışveriş yapanlar vergi ödememiş. Not: Retro versiyonu bitti ama pembe ve siyah versiyonunun brown switch kablolusunu 30 dolara alabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
Bulamadım ben, 8bitdo üst seviye gamepadlerim fiyatı güzel ama sitede kod olmasadaGamepadler için kod var mı acaba?
vergisiz fiyatı buSepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.
![]()
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz
₺880 - Ajazz AK992 Retro Mekanik Klavye
Sepette C27AK992 kodu ile 30.60 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden daha önce alışveriş yapanlar vergi ödememiş. Not: Retro versiyonu bitti ama pembe ve siyah versiyonunun brown switch kablolusunu 30 dolara alabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
Bu siteden alanlara vergi çıkmamış. GMK67 alanlar var bu siteden forumlarda arama yerinden bakabilirsinvergisiz fiyatı bu
wowvergisiz fiyatı bu
Banka dolar olarak çekiyor demi. Komisyonu da katsak 32-33 civarı mı sayar kuru?Bulamadım ben, 8bitdo üst seviye gamepadlerim fiyatı güzel ama sitede kod olmasada
645 çekti benden o civar bişey tutar maksimum 650 bankaya göre değişiyorBanka dolar olarak çekiyor demi. Komisyonu da katsak 32-33 civarı mı sayar kuru?
Ben gamepad alcam alırsam 8bitdo Pro 2. 50 dolara geliyor. Gümrükte kalır mı acaba?645 çekti benden o civar bişey tutar maksimum 650 bankaya göre değişiyor
kalmaz yya bence bilmiyorum yinedeBen gamepad alcam alırsam 8bitdo Pro 2. 50 dolara geliyor. Gümrükte kalır mı acaba?
Sipariş notu ekle ne olur ne olmaz ürün ücretini düşük göstersinlerBen gamepad alcam alırsam 8bitdo Pro 2. 50 dolara geliyor. Gümrükte kalır mı acaba?
alınır,gümrükte 150 dolar altı her şey geçer,evet kablosuz hem bluetooth hem 2.4ghzAjazz AK992 alınır mı? arkadaşlar gümrükde sorun çıkarmı? Birde bu klavye kablosuzmu acaba ?