❌İndirim Bitti! 🔥🔥 90X KTT KANG WHITE SWITCH 340TL 🔥🔥

Hocam çakma felan diyolarda sıkıntı olurmu huano red switch için alıcam daha kalitelimi bu yoksa huano ile devammı ediyim

Hocam çakma felan diyolarda sıkıntı olurmu huano red switch için alıcam daha kalitelimi bu yoksa huano ile devammı ediyim
Sana kalmış ben aldım, bu fiyata outemu bile yok.

IMG_20240110_120657.jpg

gelince orjinal olup olmadığını anlama şansımız yokmu

gelince orjinal olup olmadığını anlama şansımız yokmu
Sesi ve hissiyatından belli eder kendini de dediğim gibi ktt kanga marka basılmış olduğunu düşünüyorum.

Yedek veya deney olarak bile alınır hocam, tanesi 10-15tlden satılan switchi 3.5tlden alıyorsun...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet çıkabiliyor da. Ayrıca knob kısmı çok havalı leobogun diğer klavyelere oranla çok customizable. Hem rgb mevcut hem de aliexpresste tonla farklı knob mevcut keycaps gibi... Çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek öneri olarak alu case alıyorsan silver almak çok mantıklı, aluminyumun ana rengi olduğu için istediğin renge boyaman çok çok kolay.
Alırsam beyazını alırım hocam çok övdün bunu :D
1704879524089.png

Bu switch mi iyidir yoksa, darmoshark top75 te olan TTC X Darmoshark Shark Switches (Linear) switch mi? Almaya gerek var mı? Hangisi daha tok ses verir

Arkadaslar ben odeme adimina kadar geliyorum sonra 500 oluyor. Siz de kontrol eder misiniz indirim mi bitmis?

Geri