Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 90X KTT KANG WHITE SWITCH 340TL 🔥🔥

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Dax Saz
Kasa öyle de işte vergi falan girince toplam switch ile 3600 TL oldu. Ses gerçekten güzel. Klavye ağır. Oturaklı. Ancak keycaps çıkarırken çoğu zaman Switch de çıkıyor. Bir tek sıkıntısı o. Bir de win tuşu kilitli geldi. Fn+win tuşuna basmak aklıma gelene kadar o tuş çalışmıyor diye yıkıldım. Ama çalışıyormuş. Fiyatına göre çok iyi yine. Wireless bana lazım değil zaten. Var öyle de klavye bir ton. Hi8 e de baktım da anodized alu ve cnc farkı dışında pek de bir farkı yok.
Nasıl beğendin mi o tokluk hissiyatını :D Ben monsgeekten daha çok beğeniyorum sesini, çok delikanlı bi sesi var...
Gateron yellowlara çok para gitmiştir, kasa 1950ydi. Keycaps vs derken normal 3600. Hayırlı olsun :))

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer
Kasa öyle de işte vergi falan girince toplam switch ile 3600 TL oldu. Ses gerçekten güzel. Klavye ağır. Oturaklı. Ancak keycaps çıkarırken çoğu zaman Switch de çıkıyor. Bir tek sıkıntısı o. Bir de win tuşu kilitli geldi. Fn+win tuşuna basmak aklıma gelene kadar o tuş çalışmıyor diye yıkıldım. Ama çalışıyormuş. Fiyatına göre çok iyi yine. Wireless bana lazım değil zaten. Var öyle de klavye bir ton. Hi8 e de baktım da anodized alu ve cnc farkı dışında pek de bir farkı yok.
Wireless dediğin gibi ben de kullanmıyorum olmasına rağmen. Oturaklı olması yemek yerken çok zorluyor, hafif klavyeye alışmışım zor geliyor itmek :D:D O win tuşu olayını da 2-3 defadan fazla board alan herkes yaşıyor ya :D Hayırlı olsun tekrardan, sevindim beğenmenize.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Metin
IMG_20240109_220724.jpg

Ürün çakma isterseniz iptal edin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Dax Saz
Wireless dediğin gibi ben de kullanmıyorum olmasına rağmen. Oturaklı olması yemek yerken çok zorluyor, hafif klavyeye alışmışım zor geliyor itmek :D:D O win tuşu olayını da 2-3 defadan fazla board alan herkes yaşıyor ya :D Hayırlı olsun tekrardan, sevindim beğenmenize.
Sağolasın. Bir sürü klavye oldu elimde ama bu şıklık olarak, ses olarak en iyisi. Baya bir süre kullanırım. Modlamaya yapmaya gerek duymadım, hatta keycapslerdeki silikon modumu da söktüm. Çok fazla geldi bu klavyede. Mermerimsi bir sesi var. Keşke İso düzende de satsalardı ama alışırız. Ofiste İso düzen evde ansi... Fiyatına göre çok bir rakibi yok gibi. Tavsiye ederim ben de. Yayalım zehri 😂

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer
Sağolasın. Bir sürü klavye oldu elimde ama bu şıklık olarak, ses olarak en iyisi. Baya bir süre kullanırım. Modlamaya yapmaya gerek duymadım, hatta keycapslerdeki silikon modumu da söktüm. Çok fazla geldi bu klavyede. Mermerimsi bir sesi var. Keşke İso düzende de satsalardı ama alışırız. Ofiste İso düzen evde ansi... Fiyatına göre çok bir rakibi yok gibi. Tavsiye ederim ben de. Yayalım zehri 😂
Aluminyum kasalarda force break yapmanı kesinlikle öneririm. Metalin metale değme hissiyatını azaltıp baya rahatlatıyor. 5dknı falan alır yapması da. Vidaların olduğu yerlerin yanlarına bant yapıştırıp kasayı kapatıyorsun bitti.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Dax Saz
Aluminyum kasalarda force break yapmanı kesinlikle öneririm. Metalin metale değme hissiyatını azaltıp baya rahatlatıyor. 5dknı falan alır yapması da. Vidaların olduğu yerlerin yanlarına bant yapıştırıp kasayı kapatıyorsun bitti.
Elektrikçi bandı ile yaparım bir ara. Zaten o aralığa da pek başka bir şey girmez. Varsa başka önerin, alırım.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer
Elektrikçi bandı ile yaparım bir ara. Zaten o aralığa da pek başka bir şey girmez. Varsa başka önerin, alırım.
Board güzel ve alu ise force break+tape mod gayet yeterli fazlasına pek gerek yok. Stablerini bilmiyorum ama tatmin etmiyorsa onlara da bi el atabilirsin durock v2 veya lube ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MMD princess de alınabilecek güzel bir switch. Ama rgbyi mor olduğundan ktt kang kadar net veremeyebilir. Konudaki üründen de daha pahalı ayrıca.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
hocam bu klavyeyi almanı tavsiye etmem çünkü sadece kablosuz bağlandığı için maksimum 2 aylık ömrü var sonrasında tuşlar çalışmıyor nedenini ben de bilmiyorum

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam bu klavyeyi almanı tavsiye etmem çünkü sadece kablosuz bağlandığı için maksimum 2 aylık ömrü var sonrasında tuşlar çalışmıyor nedenini ben de bilmiyorum
Klavye şu an bende bulunmakta 1 ay felan oluyor alalı umarım bozulmaz bakalım switchleri değiştirince ne olacak en kötü yeni klavye almaya bahanem olur evde yedekler var zaten pilli olduğunu çok geç fark ettim iptal edemedim o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,760
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom