Sana kalmış ben aldım, bu fiyata outemu bile yok.Hocam çakma felan diyolarda sıkıntı olurmu huano red switch için alıcam daha kalitelimi bu yoksa huano ile devammı ediyim
eve gidince yorumlarına ayrıntılı bakarım kafama yatarsa alırım teşekkürlerSana kalmış ben aldım, bu fiyata outemu bile yok.
Alırsam beyazını alırım hocam çok övdün bunuYedek veya deney olarak bile alınır hocam, tanesi 10-15tlden satılan switchi 3.5tlden alıyorsun...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet çıkabiliyor da. Ayrıca knob kısmı çok havalı leobogun diğer klavyelere oranla çok customizable. Hem rgb mevcut hem de aliexpresste tonla farklı knob mevcut keycaps gibi... Çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek öneri olarak alu case alıyorsan silver almak çok mantıklı, aluminyumun ana rengi olduğu için istediğin renge boyaman çok çok kolay.
sana cevap veren ai. benim attığım satıcının yazdığı. isteyen alsın beni ilgilendirmez.
İlk alışverişe özel bu fiyat yeni hesap açıp almayı deneArkadaslar ben odeme adimina kadar geliyorum sonra 500 oluyor. Siz de kontrol eder misiniz indirim mi bitmis?