m800pro 1000tlymiş alabilirim iyi diyorsunuz yaniPulsar xlite veya illa kablosuz diyorsan ve bütçe artarsa m800pro
m800pro 1000tlymiş alabilirim iyi diyorsunuz yaniPulsar xlite veya illa kablosuz diyorsan ve bütçe artarsa m800pro
Genelde ne tarz oyunlar oynarsınm800pro 1000tlymiş alabilirim iyi diyorsunuz yani
Monitör kaç hzWarzone oyunuyorum, PUBG, lol, battlefield, dayz falan.
Delux m800pro'da çok ufak bir gecikme sorunu var fakat hissedeceğini sanmıyorum alabilirsin muhtemelen farkı anlamazsın bile180hz
Ne aldın?Tamamdır hangi siteden alayım connect game iyi midir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldım mouseyi öneri için teşekkürler![]()
Ne aldın?
Harbi okadar kötümü bağlantısı murat hocamda bunu tavsiye etmişti başka mouslara bagicaz gene desenekanka 2ci mouse olarak kullanıyorum deluxu hiç memnun değilim pil olarak güzel uzun gidiyor ama kronik bir sorunu var o mousun oyundayken takılmalar mouseu az bi havaya çok az kaldırdığında felan kopuyor bağlantısı vs alacaksan razer yada bu arakdaşın önerdiğini al
Murat hocanın bir halt bildiği yok. 1000 TL'ye darmoshark N3, Attack Shark X3 satılırken delux m800 öneren biri. Bilmediği, kullanmadığı halde hala insanları yanıltmaya devam ediyor.Harbi okadar kötümü bağlantısı murat hocamda bunu tavsiye etmişti başka mouslara bagicaz gene desene
Delux M800 Pro gibi bir hilkat garibesini lütfen önerip durmayın. 3395 sensör var ama o sensörü XC Tech mikro kontrolcüsü kullanıyor. Sarhoş birinin hızlı araç kullanması gibi düşünebilirsin.Delux m800pro'da çok ufak bir gecikme sorunu var fakat hissedeceğini sanmıyorum alabilirsin muhtemelen farkı anlamazsın bile
Delux m800 proda az bir gecikme yok fare baştan aşağı rezalet, 2 dakikada bir fare takılıp isinlaniyor, 50₺ lik mouse bundan daha işlevsel çünkü hiç değilse kullanılabiliyor.Delux m800pro'da çok ufak bir gecikme sorunu var fakat hissedeceğini sanmıyorum alabilirsin muhtemelen farkı anlamazsın bile