Mavi ekran hatasindan dolayi format atamiyorum

kebi

80+
Reaksiyon skoru
15
Bilgisayarimda yaklasik 1 haftadir sebebini bilmedigim bir mavi ekran hatasi var bugün masaustundeyken tekrar ayni hata olustu ve bilgisayari powersupplydan kapattim sonrasinda format atmak icin BIOS'a girdim flash bellegi secip yeniden baslattim fakat Windows kurulum ekrani yerine tekrar mavi ekran yedim ne yapmam gerekiyor.

Bilgisayarimda yaklasik 1 haftadir sebebini bilmedigim bir mavi ekran hatasi var bugün masaustundeyken tekrar ayni hata olustu ve bilgisayari powersupplydan kapattim sonrasinda format atmak icin BIOS'a girdim flash bellegi secip yeniden baslattim fakat Windows kurulum ekrani yerine tekrar mavi ekran yedim ne yapmam gerekiyor.
Minidump dosyalarını paylaşır mısın? Neyden kaynaklı mavi ekran verdiğini bulmaya çalışırım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

Sadece BIOS'a mı erişebiliyorsun?
mavi ekran sorundan sonra 1.2 dk boyunca onariliyor vs diyo sonrasinda yeniden baslatiliyo diyip bilgisayar aciliyo ama fanlari yavas donmeye basliyo ve monitore goruntu gelmiyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart modelin nedir? BIOS'ta SSD'in görünüyor mu?
gigabyte B450 M V2 evet gorunuyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte B450 M V2 evet gorunuyor
Flash belleği tak. BIOS'tan çık. Ondan sonra durmadan F12 tuşuna bas. Karşına Boot Menü gelecek. Oradan UEFI ....... (Flash bellek adı) yazanı tekrardan seç bakalım. O ekranda çökme sorunu mu verdi yoksa dümdüz masmavi mi kaldı?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Flash belleği tak. BIOS'tan çık. Ondan sonra durmadan F12 tuşuna bas. Karşına Boot Menü gelecek. Oradan UEFI ....... (Flash bellek adı) yazanı tekrardan seç bakalım. O ekranda çökme sorunu mu verdi yoksa dümdüz masmavi mi kaldı?
aynisini yapip ayarlari uygula diyip yeniden baslat secenegine bastim ama yine mavi ekran hatasi verdi suan garip bi sekilde acildi kurtarma secenekleri uzerinden biseyler yapmaya calisicam

Geri