Şu an aynı sorun için konu açıcaktım. Bunu gördüm. Sistem iyi, diğer sekmelerde bir sorun yok tw.itch vs. Bir tek ytde sorun oluyor.Merhaba iyi günler bilgisayarımda chrome da 3 4 gündür chrome da youtube video izleyemiyorum aşırı kasıyor ama operada vs rahat bir şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim
windows 11 evetAynı şekilde benim de 3-4 gündür aşırı derecede kasıyor youtube. Windows 11 mi kullanıyorsunuz?
2 sinide denemiştim herhangibi bir sonuç alamadım hala kasıyorduchrome gelişmiş ayarlar kısmında donanım ivmesini kullan diye bi ayar var. sende işaretliyse kaldır öyle dene. eğer işaretli değilse işaretle birde öyle dene bakalım fark olacak mı
bende aynı sorunu yaşıyorum eklentileri falan kapattım hala aynıMerhaba iyi günler bilgisayarımda chrome da 3 4 gündür chrome da youtube video izleyemiyorum aşırı kasıyor ama operada vs rahat bir şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim
Bende de kasıyordu, Adblock plus vardı kaldırdım düzeldi.
bende aynı sorunu yaşıyorum eklentileri falan kapattım hala aynı
- Chrome ve Windows güncellemeleri varsa yapın.
- Aktif eklentiler varsa tamamını devre dışı bırakıp gözlemleyin.
- Chrome'a ait tüm çerez ve ayarları sıfırlayıp tekrar gözlemleyin.
Google çorum pc iyi bende de kasıyor
150 sekme açık
Agalar ad block güncelleyin işe yaramazsa ms edge kullanın .Merhaba iyi günler bilgisayarımda chrome da 3 4 gündür chrome da youtube video izleyemiyorum aşırı kasıyor ama operada vs rahat bir şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim