Çözüldü✓ Chrome da youtube kasma sorunu

chrome gelişmiş ayarlar kısmında donanım ivmesini kullan diye bi ayar var. sende işaretliyse kaldır öyle dene. eğer işaretli değilse işaretle birde öyle dene bakalım fark olacak mı

Merhaba iyi günler bilgisayarımda chrome da 3 4 gündür chrome da youtube video izleyemiyorum aşırı kasıyor ama operada vs rahat bir şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim
Şu an aynı sorun için konu açıcaktım. Bunu gördüm. Sistem iyi, diğer sekmelerde bir sorun yok tw.itch vs. Bir tek ytde sorun oluyor.

Şimdi bugün yaşandı. Kafayı tırlatacam. Discord'u suçluyorum şu anlık ama bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de Brave kullanıyorum bu arada.

Google çorum pc iyi bende de kasıyor

150 sekme açık

Aynı şekilde benim de 3-4 gündür aşırı derecede kasıyor youtube. Windows 11 mi kullanıyorsunuz?
windows 11 evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

chrome gelişmiş ayarlar kısmında donanım ivmesini kullan diye bi ayar var. sende işaretliyse kaldır öyle dene. eğer işaretli değilse işaretle birde öyle dene bakalım fark olacak mı
2 sinide denemiştim herhangibi bir sonuç alamadım hala kasıyordu

Sorun youtube ile chrome senkronizasyonunda belli kl 3 gündür durum bu ve onlarca konu onlarca forumda bu 3 günde açılmış. Tesadüf olamaz yani bilgisayarlarımız ile hiç bir alakası yok belli ki. Chrome güncelledim gene olmadı bu arada video kalitesini düşürseniz bile kasıyor buradan internetle alakası olmadığını da anlıyoruz bizle alakası yok yani :)

• Chrome ve Windows güncellemeleri varsa yapın.
  • Aktif eklentiler varsa tamamını devre dışı bırakıp gözlemleyin.
  • Chrome'a ait tüm çerez ve ayarları sıfırlayıp tekrar gözlemleyin.

Bende de kasıyordu, Adblock plus vardı kaldırdım düzeldi.
bende aynı sorunu yaşıyorum eklentileri falan kapattım hala aynı
  • Chrome ve Windows güncellemeleri varsa yapın.
  • Aktif eklentiler varsa tamamını devre dışı bırakıp gözlemleyin.
  • Chrome'a ait tüm çerez ve ayarları sıfırlayıp tekrar gözlemleyin.
Google çorum pc iyi bende de kasıyor

150 sekme açık
Merhaba iyi günler bilgisayarımda chrome da 3 4 gündür chrome da youtube video izleyemiyorum aşırı kasıyor ama operada vs rahat bir şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim
Agalar ad block güncelleyin işe yaramazsa ms edge kullanın .

Geri