Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Reaksiyon skoru
31
Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz konu eskidiği için güncelliyorum rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 ve üstü arkadaşlar yazarsa sevinirim.ekleyip gelmicem veya sonradan gelicem arkadaşlar yazmazsa sevinirim.hepsi bu kadar discord kullanmıyorum steamden eklemek isteyen arkadaşlar için Steam arkadaşlık kodum budur:884720474 son olarak bir kere ekleyip bida yazmicak veya gelmicek arkadaşlar yazmasın.

Son düzenleme:
arkadaş arıyorum yaş kısıtlamam yok ama genel olarak çok soru sorulmasını sevmem bunu söylim onun dışında genellikle rainbow six oynuyorum ve iyi bir arkadaş arıyorum genel olarak her gün aktifim rainbow six dışındada oyunlar oynuyorum
steam hesabımın linki: https://steamcommunity.com/profiles/76561198844986202/
discord linkim:ella60 yada Ellie williams olarak aratırsanız bulursunuz
buralardan bana ulaşabilirsiniz bu arada yaşım 21
Tokatlı olma ihtimalin?

anladım 60 ın bi anlamı yok sadece kullanıcı adı oluşsun diye yapmıştım

Ekledim pek ortak oyunumuz yok ama ekli durmaktan zarar gelmez rainbow en sevmediğim oyun olsada :)

sorun değil istersen sevdirmeye çalışırım ama sevmem bulaştırma dersen sen bilirsin
Çok denedim ama olmadı en sevdiğim oyun arkadaşlarımdam biri pubg den sonra rainbow başladı 2k saat felan oynadı onun için birden fazla denedim ama olmadı artık görüşmüyoruz bile 😥

Çok denedim ama olmadı en sevdiğim oyun arkadaşlarımdam biri PUBG den sonra rainbow başladı 2k saat felan oynadı onun için birdeb fazla denedim ama olmadı artık görüşmüyoruz bile ☹️
tmmdır kral nasıl istersen farklı oynucamız bişi varsa onu oynarız istersen

arkadaş arıyorum yaş kısıtlamam yok ama genel olarak çok soru sorulmasını sevmem bunu söylim onun dışında genellikle rainbow six oynuyorum ve iyi bir arkadaş arıyorum genel olarak her gün aktifim rainbow six dışındada oyunlar oynuyorum
araba/kamyon tarzı oyunları seviyorsan sana xbox store dan snowrunner alabilirim eğer oynayacaksan arkadaş bulmak pek kolay değil

samsunun neresi merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araba/kamyon tarzı oyunları seviyorsan sana xbox store dan snowrunner alabilirim eğer oynayacaksan arkadaş bulmak pek kolay değil
reis o oyunu oynuyordum da dlc fln yoktu bilmiyodum sonra epic 70tlye bütün dlcler + oyunu verince içimde oynama isteği kalmadı :peeposad:
isteğimi getircek bişey söylersen başlayabilirim ama :D

samsunun neresi merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis o oyunu oynuyordum da dlc fln yoktu bilmiyodum sonra epic 70tlye bütün dlcler + oyunu verince içimde oynama isteği kalmadı :peeposad:
isteğimi getircek bişey söylersen başlayabilirim ama :D
Hiç bıkmadan oynayacak biriyim + oyunu biliyorum sezon 1 den 12 ye kadar bütün dlclerim var araç sıkıntısı çekmezsin daha ne söyleyebilirim

bir kaç defa r6 oynadım arkadaşlarım çok iyi oyuncuydu ayak uyduramadım dışlandım belki tekrar bir başlangıç olabilir benim için. istek attım.

Geri