Topladıgım sistem nasıl?

Selamlar bir sistem topladım şuraya ssleri bırakayım nasıl bir sistem toplamışım *sizce* topladıgım sistemde klavye,mouse,kulaklık ve monitör dahil sistem 13.500TL tutuyor ileride işlemciyi degiştirecegim o yüzden böyle bir anakart aldım R5 3600 de ısındıgı için ayrıca bi hava sogutucu almak istedim.

Aarkadaşlar klavyeyi çıkarttım yazmanıza gerek yok :).

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzel. Ellerine Sağlık.

Kulaklıklıgı almakda kararlıyım işlemcimi ileride degiştirecegim için bu anakartı alıyorum.
güncelleme yapcaksanız bir şey diyemem ama ben krakeni kısa süreli de olsa kullanmış biriyim hiç memnun kalmadım tabi size kalmiş

güncelleme yapcaksanız bir şey diyemem ama ben krakeni kısa süreli de olsa kullanmış biriyim hiç memnun kalmadım tabi size kalmiş
Yani Woxic de kullanıyor sponsorları zaten ama tarafsız bi önermesini istedigimde önerdi bende denedim zaten o yüzden alıyorum.

1-2 TB HDD ekle kardo

gayet iyi ama senin yerinde olsaydım eğer bütceni aşmassa 1 tb harddisk koy ssd çok iyi desteklemek lazım

Neden? Render falan yapmayacagım zaten oynadıgım oyunlarda o kadar yüksek GB degil.
Olurda yüklersen , bakarsın yüklemek istersin. Rdr2 90 GB , warzone 100 GB çoğu oyun yüksek boyutlu. Ben önerimi yaptım gerisi sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,950
Üyeler
189,186
Son üye
Mertov
Geri