Devlet Öğrenci İndirimi ile Tablet

Reaksiyon skoru
48
Merhaba Huawei MatePad 11.5 almayı düşünüyorum 9,499tlye üniversitede not almak pdf açmak dizi film izlemek için çok nadirde olsa oyun oynamak için alacağım bunun vergi iadesi ne kadar olur ne kadar sürede iade edilir başka önerdiğiniz tablet var mı teşekkürler

Merhaba Huawei MatePad 11.5 almayı düşünüyorum 9,499tlye üniversitede not almak pdf açmak dizi film izlemek için çok nadirde olsa oyun oynamak için alacağım bunun vergi iadesi ne kadar olur ne kadar sürede iade edilir başka önerdiğiniz tablet var mı teşekkürler
8500TL sanırım o tabletin şuanki fiyatı. İade süreci uzun sürüyor ve %16 civarı bir iade oluyor.

Hocam sorduğunuz sorularla ilgili bilgim yok ama alacaksanız bir şeye dikkat etmenizi istiyorum. Çok fazla insanın faturasına poşet de eklendiği için vergi iade talebi reddedildi. Yani tabletin olduğu faturada tablet dışında hiçbir ürün bulunmamalı. 25 kuruşluk poşet dahi olsa reddediyorlar.

1.582TL indirim olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorduğunuz sorularla ilgili bilgim yok ama alacaksanız bir şeye dikkat etmenizi istiyorum. Çok fazla insanın faturasına poşet de eklendiği için vergi iade talebi reddedildi. Yani tabletin olduğu faturada tablet dışında hiçbir ürün bulunmamalı. 25 kuruşluk poşet dahi olsa reddediyorlar.
Hocam onu fixlediler diye biliyorum ama ne olur ne olmaz dikkat edin.

1.582TL indirim olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu fixlediler diye biliyorum ama ne olur ne olmaz dikkat edin.
Sosyal medyadan çok uzağım bu aralar çok fazla insanın kısa bir süre önce çok fazla insanın o şekilde ret yediğini öğrenince buraya da yazmak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,826
Son üye
zozarçi
Geri