🔥İndirim Zotac RTX 4060Ti 16GB 16180TL💥💥

Aradığım cevaplar sendeymiş üstadım. Peki dlss 3 nasıldır ? Karta baya fps desteği sağlıyor ama görüntü kalitesini çok bozar mı ? Birde 6700 xt 12gb 12k 4060 12k-13k arasında yine de 4060 mı tercih ederdin ?
dlss daha iyi fsr'a göre ama 2 eklentide kaliteden alıyor mecburen fakat yinede dlss,frame generation olduğu için ve yeni bir kart olduğundan rtx 4060 alırdım sıfır olarak. Bu arada dlss kalite modunda cidden çok zor fark ediliyor kalite düşmesi neredeyse yok.

dlss daha iyi fsr'a göre ama 2 eklentide kaliteden alıyor mecburen fakat yinede dlss,frame generation olduğu için ve yeni bir kart olduğundan rtx 4060 alırdım sıfır olarak. Bu arada dlss kalite modunda cidden çok zor fark ediliyor kalite düşmesi neredeyse yok.
Sağol üstad sanırım 6700xt'yi iade edip 4060 alıcam. Yalnız bu kartlar arasında ventus ve gaming x arasında performans farkı oluyor mu ? Aralarında 1-1.5k fiyat farkı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DLSS de FSR da görüntüyü bozar. Ama DLSS deki bozulma FSR dan bariz şekilde daha az o bir gerçek.
Anladığım kadarıyla Dlss nin bozulması fark edilemeyecek kadar az doğru mu ?

Sağol üstad sanırım 6700xt'yi iade edip 4060 alıcam. Yalnız bu kartlar arasında ventus ve gaming x arasında performans farkı oluyor mu ? Aralarında 1-1.5k fiyat farkı var.

İstediğin modeli al kart 110w güç çekiyor kolay kolay ısınacak bir kart değil 1.5k fark verilecek bir farkta çıkmaz zaten.

O kadar da az değil anlaşılıyor. 2K veya 4K ekran kullananlar anlamayabilir ama 1080P de fazlasıyla belli oluyor.

O kadar da az değil anlaşılıyor. 2K veya 4K ekran kullananlar anlamayabilir ama 1080P de fazlasıyla belli oluyor.
Ekran kartı almak ne zor bir mesele olmuş ya :D monitör 1080p dlss e güvenerek 4060 alırım dedim ama görüntü bozuluyorsa 6700xt iade etmeye gerek var mı ki

Ekran kartı almak ne zor bir mesele olmuş ya :D monitör 1080p dlss e güvenerek 4060 alırım dedim ama görüntü bozuluyorsa 6700xt iade etmeye gerek var mı ki
Görüntü az bozuluyor ve dünya kadar fps kazanıyorsun dlss kullanmicaksan zaten nvida almanın amacı yok dlss kullan diye var pişman etmez

Bu kartın 16 gb versionu neden 4070 ile yarışıyor bilmediğimiz bir şey mi var anlayan varsa açıklasın valla şamar oğlanına döndük gelen vuruyor giden vuruyor

16 gb için gereksiz, dolduracak güç yok gibi bomboş söylemleri bırakalım arkadaşlar. İşten anlayan kişiler zaten bas bas bağırıyor 8gb kartları geride bırakın diye yeni oyunlar vram gittikçe önem kazanıyor halihazırda birçok oyunda bu seviyede kartların 8gb+ olanlarında 10gbları görüyoruz yani birkaç yıl içinde 8gb yerine 16gb tercih etmiş olmaktan memnun olacaksınız.

16 gb için gereksiz, dolduracak güç yok gibi bomboş söylemleri bırakalım arkadaşlar. İşten anlayan kişiler zaten bas bas bağırıyor 8gb kartları geride bırakın diye yeni oyunlar vram gittikçe önem kazanıyor halihazırda birçok oyunda bu seviyede kartların 8gb+ olanlarında 10gbları görüyoruz yani birkaç yıl içinde 8gb yerine 16gb tercih etmiş olmaktan memnun olacaksınız.
Hocam kim bu isten anlayan kisiler? Yoksa bu kisiler yuksek vram sacmaligini satan firmalarin sponsorlari mi? Bu kisiler anlasmali oldugundan paralarimizi cukkaliyor olamaz mi? Hm?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri