🔥İndirim Asus RTX 4070 Super 27.749TL

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,022
üç konuyu aynı anda nasıl açtın? modlara özel bi şey mi :D

23bine bile satsalar alınmaz. Hele al sat yapan 22500 satsa ondan da alınmaz. 22500 e sıfır kendi adıma faturalı taksitli alırım eğer düşürmezlerse bu fiyatlara almam 3060 la devam ederim. Herkes böyle yapsa ne al-sat için alan olur ne de firmalar bu fiyatlara satmaya kalkışır ama nerde.

Açılmamış kartı napiyon izliyon mu kutusunu
lansmanda 22,5 a almıstır satmak için :) ama 25 e nakıt alacagıma 27ye taksıtlı almak daha mantıklı enflasyona ödetirsin tabı su fıyatlarda alınmazda anlamsız bı fıyat var lansman dedıklerı olması gereken fıyat zaten klasik Türkiye pazarlama tarzı :)

Artık pes diyorum. 600 dolar olan kart hadi 700 dolar olsun. 21kdan bir kuruş fazla etmez.

Modum bizimle eğlenir. Bu fiyatı asla hak etmeyen bir kart. Fiyatları görünce gelecekteki sistem fiyatları hakkında derin üşüncelere dalıyorum. Hem her geçen yıl gpu üreticileri fiyatları artırıyor hem döviz artıyor bir de üstüne distribütörün kar marjı. 3000 serisi bu seriye göre bedavaydı. Aynısını 5000 serisi çıkınca 4000 serisi için söyleyecek olmamıza inanamıyorum 😆.

Modum bizimle eğlenir. Bu fiyatı asla hak etmeyen bir kart. Fiyatları görünce gelecekteki sistem fiyatları hakkında derin üşüncelere dalıyorum. Hem her geçen yıl gpu üreticileri fiyatları artırıyor hem döviz artıyor bir de üstüne distribütörün kar marjı. 3000 serisi bu seriye göre bedavaydı. Aynısını 5000 serisi çıkınca 4000 serisi için söyleyecek olmamıza inanamıyorum 😆.
üreticinin bizim distribitör kadar kazandıgını sanmıyorum :D

Arkadas bu fiyatlarne ya

1705787531055.png

bu neden böyle

Geri