🔥İndirim 116 Parca Hassas Tornavida Seti 135 TL

sanal kart her zaman daha güvenlidir
Iyzico odeme sistemini kullaniyor kredi karti calinmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1706023499932.png

Ne önerirsiniz başka aliexpress üzerinden konu açar mısınız. Önerdiğiniz ürünler için
sicak firsatlarin ana sayfasina giderseniz 2 konu daha actim aldigim ve memnun kaldigim urunleri konularda paylastim aliexpres fiyatlari degistiridi suan alinabilecek durumda olanlari attim onceden ilk siparis urunleri 15+vergi seklinde gozukuyordu daha dusuk fiyatlara geliyordu urunler suanda 50 60 tl fiyat farki var ancak turkiyede yine bu fiyatlara bulunmaz bu sekildeki urunler bu konudaki tornavida 400 tl ustunde fiyatlara satiliyor

uclari kaliteli kendim 162 TL iken aldim sap kismi biraz kalitesiz ancak kucuk vidalar icin kullanilacagi icin problem olmuyor ek olarak buyuk tornavida agzida mevcut ayni kucuk uclari buyuk tornavida ilede kullanabiliyorsunuz bu sayede

jeton alirsaniz 146 TL oluyor yeni hesaplara jeton veriyor

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alalim bari bi tane

Uzun zamandır baktığım bir setti. Geçen hafta paylaşılan gözümden kaçmış. Satın aldım. Fırsat için teşekkürler.

sicak firsatlarin ana sayfasina giderseniz 2 konu daha actim aldigim ve memnun kaldigim urunleri konularda paylastim aliexpres fiyatlari degistiridi suan alinabilecek durumda olanlari attim onceden ilk siparis urunleri 15+vergi seklinde gozukuyordu daha dusuk fiyatlara geliyordu urunler suanda 50 60 TL fiyat farki var ancak turkiyede yine bu fiyatlara bulunmaz bu sekildeki urunler bu konudaki tornavida 400 TL ustunde fiyatlara satiliyor
Yılbaşına girince hemen zam yaptılar önceden çoğu ürünler 15 TL fiyattan satılıyordu. Vergilerle 60 TL fiyata denk geliyordu.

Telefon doğrulaması istiyor daha önce yoktu bu yav.

Bende 162 tl iken aldım. Gayet güzel kaliteli vidaları burada bu paraya plastik kutusunu vermezler :D yapıştırın gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,931
Üyeler
184,999
Son üye
wasshock
Geri