sistemi alalı 1 yıl bile olmadı isterseniz özelliklerini atabilirimElindeki sistemi 2-3 binden falan satıp 16-17 bine hazır sistem al derim. Anakart işlemci ram büyük ihtimalle güç kaynağı yetmez falan birçok parça değişimi gerekecek. Sistemi satıp sıfırdan sistem al daha iyi derim şahsen.
Katılıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsa;Elindeki sistemi 2-3 binden falan satıp 16-17 bine hazır sistem al derim. Anakart işlemci ram değişecek büyük ihtimalle güç kaynağı yetmez o da değişecek ekran kartı değişecek falan derken birçok parça değişimi gerekecek. Sistemi satıp sıfırdan sistem al daha iyi derim şahsen.
Parçalar çıkış yılı olarak minimum 7-8 yıllık. Siz yeni almışsınızdır ona bir şey diyemem. Sistemi satsan ne kadar eder net bir rakam bilmiyorum tüm parçaları yazıp konu açarsan fikir verirler. Ona göre satıp sıfırdan sistem alın.sistemi alalı 1 yıl bile olmadı isterseniz özelliklerini atabilirim
Parçalar minimum 7-8 yıllık. Siz yeni almışsınızdır ona bir şey diyemem. Sistemi satsan ne kadar eder net bir rakam bilmiyorum tüm parçaları yazıp konu açarsan fikir verirler. Ona göre satıp sıfırdan sistem alın.