İşlemci değişitirdikten sonra neler yapılmalı?

ibo03

80+
Reaksiyon skoru
4
Şuan ki işlemcim i5 3. nesil ben i5 10. nesil işlemci ile değiştirmek istiyorum değiştirdikten sonra bilgisayarda herhangi bi ayar yapmam lazım mı?

Elindeki sistemi 2-3 binden falan satıp 16-17 bine hazır sistem al derim. Anakart işlemci ram büyük ihtimalle güç kaynağı yetmez falan birçok parça değişimi gerekecek. Sistemi satıp sıfırdan sistem al daha iyi derim şahsen.
sistemi alalı 1 yıl bile olmadı isterseniz özelliklerini atabilirim

Elindeki sistemi 2-3 binden falan satıp 16-17 bine hazır sistem al derim. Anakart işlemci ram değişecek büyük ihtimalle güç kaynağı yetmez o da değişecek ekran kartı değişecek falan derken birçok parça değişimi gerekecek. Sistemi satıp sıfırdan sistem al daha iyi derim şahsen.
Katılıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsa;
İşlemci 3500-4000 desek. Anakart 3000 desek. Ekran kartı 9000 desek 15-16 ediyor. Bunun yanına kesinlike PSU şart, ona da 2500-3500 desek. Böyle devam eder. Elinizdekini satıp yenisi almak daha mantıklı.

sistemi alalı 1 yıl bile olmadı isterseniz özelliklerini atabilirim
Parçalar çıkış yılı olarak minimum 7-8 yıllık. Siz yeni almışsınızdır ona bir şey diyemem. Sistemi satsan ne kadar eder net bir rakam bilmiyorum tüm parçaları yazıp konu açarsan fikir verirler. Ona göre satıp sıfırdan sistem alın.

Parçalar minimum 7-8 yıllık. Siz yeni almışsınızdır ona bir şey diyemem. Sistemi satsan ne kadar eder net bir rakam bilmiyorum tüm parçaları yazıp konu açarsan fikir verirler. Ona göre satıp sıfırdan sistem alın.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

sistem bu kasa rgb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri