🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

İlginç ya PUBG zaten bozuk bi oyunda diğer oyunlarda çok büyük etkisi oluyomuş başka oyun oynamıyorum bi tık üzdü
valla hocam Spiderman re aynı şekilde amd üzerinde fps artışı gösteriyor ama o artışı ne ben fark ediyorum ne de bir akıcılık oluyor.Üstüne oyunda takılma falanda oluyordu.Tabii bunlar benim deneyimim ne olduysa onu anlatıyorum.İster yükleyip kendinde test edebilirsin ama ben bi müddet daha bekleyeceğim gibi.

İlginç ya PUBG zaten bozuk bi oyunda diğer oyunlarda çok büyük etkisi oluyomuş başka oyun oynamıyorum bi tık üzdü
Benim yaptığım bi kaç ayar var fps'e çok fazla bi katkısı yok ama oyunu akıcı yapıyor. İstersen özelden yaz yaptıklarımı atayım

csmi kapattım şuan aktif gözüküyor başka yapmam gereken bir ayar var mı ?
Başka yapacağın bir şey yok hocam. Eğer XMP'yi aktif etmediysen onu da aktif et BIOS'tan.

Hocam Sendeki Kart Baya Eskidi Bendeki RX6600 Bile Desteklemiyor Galiba .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende 6700 var calisiyor gibi duruyor ama oyun ici fps göstergesi yari yariya az

Ekler

• IMG_20240125_133912_521.jpg
    IMG_20240125_133912_521.jpg
    3.9 MB · Hit: 96
krallar ben şimdi yükledimde rx7600 ekran kartım ryzen5 5600 işlemcim var bana ne tür yararı olucak özet geçebilicek varmı

Bugün açılışta sistem ekran kartını görmedi aygıt yöneticisine baktığım da sürücü hatası gibi bir şey yazıyordu güvenli modda ddu ile kaldırıp tekrar sürücü yükledim

Afterburner ile göremezsin. AMD'nin kendi overlayini kullanacaksın. Ayrıca Valorant gibi oyunlarda açmayın zaten ha 500 almışsın ha 600. Boştan yere gecikmeyi artırıyorsun.

usta admın fps düşmüş yükselse iyi

usta admın fps düşmüş yükselse iyi
Düşeni 2 ile çarp. Zaten aşırı yüksek FPS alanlara önerilmiyor bunlar gariban işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri