Neler Yeni

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu sürüme geçmeyen varsa beklesin geçmesin

mavi ekran veriyor. ekran boştayken garip garip yırtılmalar oluyor.

geçmeyin sakın
Bu mavi ekran sadece senin karta özel herhalde okadar insan guncellemis bi sende veriyor hatayı garip :) :)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,867
İsim
Emre Zengin

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
bu sürüme geçmeyen varsa beklesin geçmesin

mavi ekran veriyor. ekran boştayken garip garip yırtılmalar oluyor.

geçmeyin sakın
valla hocam dünden beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok bence kişiden kişiye değişiyor. Kalite Farkındanda olabilir belki bir ihtimal. Bilemiyorum.

Eko1910

80+
11 kullanıyorum grafik ayarları eski sürümde 100-130 arası oluyordu yeni sürümde grafik ayarları değişmeden aynı ortamda 80-120 oluyor fare 360 derece hızlı çevirmemde ise fps 55-60 a kadar düşüyor 3-4 saniyelik
İlginç ya pubg zaten bozuk bi oyunda diğer oyunlarda çok büyük etkisi oluyomuş başka oyun oynamıyorum bi tık üzdü

Palo DAYI 👑

80+ Gold
valla hocam dünden beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok bence kişiden kişiye değişiyor. Kalite Farkındanda olabilir belki bir ihtimal. Bilemiyorum.
Bendede sorun yok 5600 ve 6700 var gayet stabil calisiyor

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Arkadaşlar az önce bir daha denedim önceki videoya çektiğimde AFMF açtığım zaman altında tik çıkmıyordu bugün Yine denedim Ve Oyunun İçindeyken Açtım (Forza Horizon 4 - Ready Or Not) Cidden Baya Bir Artış Oldu Baya Baya ama sadece amdnin katman izleme yerinde artış oldu steam ve afterburnerde fps değerleri aynıydı normalde dün forza horizonda full+full ayarlarda 200fps civarı alırken AFMF açıp oynadığım zaman 350-400e kadar çıktı ama sadece dediğim gibi amdnin katman izleme yerinde öyle gözüktü yaklaşık 10msn frame gen lag vardı. Ne bir yırtılmaya denk geldim ne bir stutter'e gayet akıcı bir şekilde oynadım. Keza Ready Or Not'ta Aynı şekildeydi 150 civarında fps alırken 250 civarındaydı bi ara 300ü gördü o da full+full ayardaydı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dediğim gibi amdnin gösterdikleri buydu gerçek mi değil mi bilemiyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arkadaşlar az önce bir daha denedim önceki videoya çektiğimde AFMF açtığım zaman altında tik çıkmıyordu bugün Yine denedim Ve Oyunun İçindeyken Açtım (Forza Horizon 4 - Ready Or Not) Cidden Baya Bir Artış Oldu Baya Baya ama sadece amdnin katman izleme yerinde artış oldu steam ve afterburnerde fps değerleri aynıydı normalde dün forza horizonda full+full ayarlarda 200fps civarı alırken AFMF açıp oynadığım zaman 350-400e kadar çıktı ama sadece dediğim gibi amdnin katman izleme yerinde öyle gözüktü yaklaşık 10msn frame gen lag vardı. Ne bir yırtılmaya denk geldim ne bir stutter'e gayet akıcı bir şekilde oynadım. Keza Ready Or Not'ta Aynı şekildeydi 150 civarında fps alırken 250 civarındaydı bi ara 300ü gördü o da full+full ayardaydı :)

Ama dediğim gibi amdnin gösterdikleri buydu gerçek mi değil mi bilemiyorum.
Knk bende sam açmadan önce islemci sıcaklığını gösteriyordu sami açtıktan sonra islemci sıcaklığı 0 olarak gozukuyo niye böyle oldu

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Knk bende sam açmadan önce islemci sıcaklığını gösteriyordu sami açtıktan sonra islemci sıcaklığı 0 olarak gozukuyo niye böyle oldu
hocam overclok yaptıysan ondandır bir de Biosda bir ayar vardı ben onu açtığım zaman işlemcinin hiç bir değerlerini göstermiyordu bende de baya gıcık olmuştum sonrada nasıl yaptım ettim düzeldi artık stabil bir şekilde çalışıyor bilemiyorum Sami açarken re size bar açıyoruz belki de ondan kaynaklı olabilir arada bug oluyor pc restart atınca düzeliyordu sonnradan çözdüm bir şekilde de hatırlamıyorum hocam.

Az Önce Chivlary 2 Oyununda Denedim Full + Full Ayarlarda 80-90 Fps Alıyorum AFMF Açtığım Zaman Amd'nin Göstergesinde 160-170 Fps'e Çıktı Ama Akıcılık Değişmedi Hala Aynıydı Değişmemiş Gibiydi Yoksa Bizi Kandırıyor Olabilirler mi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş Yıldız
Dostlar Rx6600 ekran kartım var. Fluid Motion Frames i hem RDR2 de hemde Cyberpunk 2077 de açtım fakat zerre artış görmedim. Sadece düşük fps olan sahnelerde yırtılma yapıyor. Yapılması gereken özel bi ayarı falan mı var yardımcı olabilir misiniz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam overclok yaptıysan ondandır bir de Biosda bir ayar vardı ben onu açtığım zaman işlemcinin hiç bir değerlerini göstermiyordu bende de baya gıcık olmuştum sonrada nasıl yaptım ettim düzeldi artık stabil bir şekilde çalışıyor bilemiyorum Sami açarken re size bar açıyoruz belki de ondan kaynaklı olabilir arada bug oluyor pc restart atınca düzeliyordu sonnradan çözdüm bir şekilde de hatırlamıyorum hocam.

Az Önce Chivlary 2 Oyununda Denedim Full + Full Ayarlarda 80-90 Fps Alıyorum AFMF Açtığım Zaman Amd'nin Göstergesinde 160-170 Fps'e Çıktı Ama Akıcılık Değişmedi Hala Aynıydı Değişmemiş Gibiydi Yoksa Bizi Kandırıyor Olabilirler mi?
Owerclock yamistim doğru belki ondandır akşam eve gidince bakacaz artik

Dostlar Rx6600 ekran kartım var. Fluid Motion Frames i hem RDR2 de hemde Cyberpunk 2077 de açtım fakat zerre artış görmedim. Sadece düşük fps olan sahnelerde yırtılma yapıyor. Yapılması gereken özel bi ayarı falan mı var yardımcı olabilir misiniz
Sam aktifmi mi benim aktif değildi ise yaramıyordu açınca değişim oldu

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Bir kontrol et bakalım BIOS'tan. O adımları yaparken uyarı vermesi gerekirdi eğer CSM Enabled konumdaysa halen.

Resize BAR için mi diyorsun bunu?
csmi kapattım şuan aktif gözüküyor başka yapmam gereken bir ayar var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,382
Üyeler
160,841
Son üye
cnr003
Top Bottom