🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Bios ayarlarini yaptım fakat csm açık kapatmadim onu kapatinca windowsda sıkıntı olmazsa yarın denerim diğer bütün ayarları yaptım biosda güncel

Bios ayarlarini yaptım fakat csm açık kapatmadim onu kapatinca windowsda sıkıntı olmazsa yarın denerim diğer bütün ayarları yaptım biosda güncel
CSM Kapatmandan bir şey Olmaz .

Windows UEFI kurulu değilse CSM'i kapattıktan sonra durmadan BIOS'a atar. Resize BAR ve Above 4G ayarını açınca otomatik CSM'de Disabled konuma geliyor.

Windows UEFI kurulu değilse CSM'i kapattıktan sonra durmadan BIOS'a atar. Resize BAR ve Above 4G ayarını açınca otomatik CSM'de Disabled konuma geliyor.
Açtım onları fakat csm otomatik kapanmadı bu windowsun kurulumuyla alakalı olabilir

Arkadaşlar ana kartım MSI x470 gaming plus işlemcim ryzen5600x ekran kartım RX 6750xt 32gb ram var .sadece msfs 2020 sim için bu sürücüyü yüklesem FPS de artış yasarmiyim vede görüntü benim için çok önemli görüntüde bozulma yasaniyormu?
Bozulma yok.

Açtım onları fakat csm otomatik kapanmadı bu windowsun kurulumuyla alakalı olabilir
Bir kontrol et bakalım BIOS'tan. O adımları yaparken uyarı vermesi gerekirdi eğer CSM Enabled konumdaysa halen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama diğer yazan kişi en düşük a520m anakart olması lazım demis
Resize BAR için mi diyorsun bunu?

Bir kontrol et bakalım BIOS'tan. O adımları yaparken uyarı vermesi gerekirdi eğer CSM Enabled konumdaysa halen.
Yok vermedi fakat csmi disabled yaparken bir uyarı verince kaydetmeden çıktım sadece 4g ile resizeyi açtım yarın dener geri dönüş yaparım teşekkürler ilgi alaka için

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resize BAR için mi diyorsun bunu?
Sam için

IMG_0139.jpeg

Arkadaşlar acele etmenize gerek yok

Ekler

• IMG_0141.jpeg
    IMG_0141.jpeg
    733 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri