Arkadaşlar ana kartım MSI x470 gaming plus işlemcim ryzen5600x ekran kartım RX 6750xt 32gb ram var .sadece msfs 2020 sim için bu sürücüyü yüklesem FPS de artış yasarmiyim vede görüntü benim için çok önemli görüntüde bozulma yasaniyormu?
Evet Gözden Kaçırdım Ben .AFMF Gereksinimleri
Donanım
- Radeon™ RX 6000 ve 7000 serisi GPU'lar veya daha yenilerinin yanı sıra 700M tabanlı APU'lar dahil olmak üzere RDNA™ 3 mimarisi tabanlı ürünler veya daha yenisi
İkisi Hariç Başka Birşeye Gerek Yok .Beyler şu 2sini aktif ettim sam için başka biseye gerek varmi
Sami açmadan önce forza 5 de 90 100 fps alırken samdan sonra 100 140 fps alıyorum demekki bu özellik same ise yarıyor bilmeyenlere duyurulur sami acmassaniz ise yaramaz görüntüde hiçbir kayıp yok yırtılma falanda yok bence güzel olmuş tabi diğer oyunları incelemedim dahaEvet Gözden Kaçırdım Ben .
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi Hariç Başka Birşeye Gerek Yok .
Sam Amca Hayat Kurtarmaya Devam Ediyor .Sami açmadan önce forza 5 de 90 100 fps alırken samdan sonra 100 140 fps alıyorum demekki bu özellik same ise yarıyor bilmeyenlere duyurulur sami acmassaniz ise yaramaz görüntüde hiçbir kayıp yok yırtılma falanda yok bence güzel olmuş tabi diğer oyunları incelemedim daha
Kartın nedir veya islemcin çünkü işlemcinin de amd olması lazimbiostan ayarlar açık olmasına rağmen smart access memory kullanılabilir değil diyor nasıl çözerim bunu ?
5600 ve rx 6600 bios güncel 4g ve resize barı açtımKartın nedir veya islemcin çünkü işlemcinin de amd olması lazim
Olması lazım normalde hatta bende direk kendisi açıldı pcyi bastan başlatmayı dene istersen5600 ve rx 6600 bios güncel 4g ve resize barı açtım
denedim olmadıOlması lazım normalde hatta bende direk kendisi açıldı pcyi bastan başlatmayı dene istersen
Valla bilemedim knk istersen yotube falan bak yada buraya foto falan at bilen biri çıkar diye dusunuyorumdenedim olmadı
Aktifleştirmek İçin .Alıntıyı görüntüle
böyle yazıyor b450 mk 2 anakart var ondan ötürü olabilir mi ?
CSM Açık Mı ?Alıntıyı görüntüle
BIOS'tan Above 4G ve Resize BAR'ı kaydedip çıktığına eminsin di mi? Eğer eminsen BIOS'un güncel mi?Alıntıyı görüntüle