🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Arkadaşlar ana kartım MSI x470 gaming plus işlemcim ryzen5600x ekran kartım RX 6750xt 32gb ram var .sadece msfs 2020 sim için bu sürücüyü yüklesem FPS de artış yasarmiyim vede görüntü benim için çok önemli görüntüde bozulma yasaniyormu?

AFMF Gereksinimleri​

Donanım
  • Radeon™ RX 6000 ve 7000 serisi GPU'lar veya daha yenilerinin yanı sıra 700M tabanlı APU'lar dahil olmak üzere RDNA™ 3 mimarisi tabanlı ürünler veya daha yenisi
Evet Gözden Kaçırdım Ben .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şu 2sini aktif ettim sam için başka biseye gerek varmi
İkisi Hariç Başka Birşeye Gerek Yok .

Evet Gözden Kaçırdım Ben .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi Hariç Başka Birşeye Gerek Yok .
Sami açmadan önce forza 5 de 90 100 fps alırken samdan sonra 100 140 fps alıyorum demekki bu özellik same ise yarıyor bilmeyenlere duyurulur sami acmassaniz ise yaramaz görüntüde hiçbir kayıp yok yırtılma falanda yok bence güzel olmuş tabi diğer oyunları incelemedim daha

Sami açmadan önce forza 5 de 90 100 fps alırken samdan sonra 100 140 fps alıyorum demekki bu özellik same ise yarıyor bilmeyenlere duyurulur sami acmassaniz ise yaramaz görüntüde hiçbir kayıp yok yırtılma falanda yok bence güzel olmuş tabi diğer oyunları incelemedim daha
Sam Amca Hayat Kurtarmaya Devam Ediyor .

:peepo1:

biostan ayarlar açık olmasına rağmen smart access memory kullanılabilir değil diyor nasıl çözerim bunu ?

biostan ayarlar açık olmasına rağmen smart access memory kullanılabilir değil diyor nasıl çözerim bunu ?
Kartın nedir veya islemcin çünkü işlemcinin de amd olması lazim

1706131568621.png

böyle yazıyor b450 mk 2 anakart var ondan ötürü olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,205
Üyeler
185,238
Son üye
samedyyy
Geri