Öneri Cins kedi için kedi maması

Sağolun hocam. Ben babamla bir konuşayım. Kedinin sağlığıyla oynamayalım şimdi.
hocam 500 liralık mamayı verirsen kedin fazla yaşamaz açık konuşayım. benim en yaşlı kedim 13 yaşında 4 kedim bir köpeğim var ve eski petshop'cuyum. bu yerli mama fabrikalarını da gezmişliğim var. içeri girsen kendini dışarı atmak için çabalarsın. var gerisini sen düşün.

akciğer verin kediye o mamaları kullanmaktansa daha iyi. akciğer kedinlerin ana besin kaynağıdır tarihten bu yana önemli bir yeri vardır.
et veriyorduk genelde biz. Bu arada proplan nasıldır iyi midir?

econatureyı ben veterinerlere sorarak aldım 1tane veterinere de sormadım ,15kg mama 1ayda cabucak bıtıyor royal canine alıcak bütçemde yok mecbur böyle f/p mamalar alıyorum ki ondan önerdm
kaç kedin var ? 15 kiloyu 1 ayda bitirebiliyorsa sanırım 6-7 tane olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

et veriyorduk genelde biz. Bu arada proplan nasıldır iyi midir?
500 liralık mamadan çok daha iyi. ben kedimin dostuyum kedim de benim dostumdur mamaları yukarda ki listede yazdığım. buna ekleme yapılır çıkarma yapılmaz. proplan da verebilirsin. ama kesinlikle bonnie enjoy vb bunlardan kesinlikle uzak dur hocam.

sookak kedileri için alıyorum 1günde 1kgdan fazla bile gidiyor
sokak kedisi için alırsın onlar taş bulsa yer mecburlar çünkü. ama evde beslenen kedilere bu mamalar verilmez. yazık günah.

kaç kedin var ? 15 kiloyu 1 ayda bitirebiliyorsa sanırım 6-7 tane olmalı
1 tane hocam. Kaç kilo almak lazım ki mamayı? Hiç bilgim yok. Bu arada ben genelde 10-20₺ satılan yaş mamalar var markette. Onlardan arada sırada veriyordum. Kuru mama vermedim hiç.

sokak kedisi için alırsın onlar taş bulsa yer mecburlar çünkü. ama evde beslenen kedilere bu mamalar verilmez. yazık günah.
konunun başlangıcında belirttim ben zaten hocam elimde olsa en kaliteli mamalar verilir zaten fakat arkadaşın bütçe yoksa onu alabilir demeye getirdim varsa da zaten söylediğiniz markalar alınır

1 tane hocam. Kaç kilo almak lazım ki mamayı? Hiç bilgim yok. Bu arada ben genelde 10-20₺ satılan yaş mamalar var markette. Onlardan arada sırada veriyordum. Kuru mama vermedim hiç.
kedinin boyutuna bağlı fakat bir kedi günde 200gr falan yiyor diye biliyorum (yetişkin)

konunun başlangıcında belirttim ben zaten hocam elimde olsa en kaliteli mamalar verilir zaten fakat arkadaşın bütçe yoksa onu alabilir demeye getirdim varsa da zaten söylediğiniz markalar alınır

kedinin boyutuna bağlı fakat bir kedi günde 200gr falan yiyor diye biliyorum (yetişkin)
bende golden var 12 yaşında kocaman bir kazanım var 10-20 çeşit sebze meyve sebze aktar ürünler 2-3 protein kaynağı ve balıktan oluşan mama hazırlıyorum kendisine. 25 kılo kadar çıkıyor pişirip poşetlere ayırıp buzluğa atıyorum günlük çıkarıp ısıtıp önüne kouyorum. kafa yapımı burdan anlayın. :D kuru mama vermiyorum yani. dışarda görenler 4-5 yaşında sanıyorlar aynı yaşta ki goldan'lar çökmüş halde bizim ki merdivenleri zıplayarak çıkıyor. kuru mama kapitalist sistemin dayatmasıdır. hayvanlara eziyettir en güzeli kendinizin hazırlayacağı mamadır aslında tam komplike besleyici mamalar hazılanabilir. kedide bu zor. kediler seçici ama köpekler için mümkün.

senin 1 kedin var en iyi mamayı bile alsan aylarca götürür. o yüzden paradan kaçma. bizim altkomşu x marka veriyordu elemana yalvardık bak yapma bu mamalar steril değil. hayvan sarılıktan öldü. 5 yaşındaydı.

bende golden var 12 yaşında kocaman bir kazanım var 10-20 çeşit sebze meyve sebze aktar ürünler 2-3 protein kaynağı ve balıktan oluşan mama hazırlıyorum kendisine. 25 kılo kadar çıkıyor pişirip poşetlere ayırıp buzluğa atıyorum günlük çıkarıp ısıtıp önüne kouyorum. kafa yapımı burdan anlayın. :D kuru mama vermiyorum yani. dışarda görenler 4-5 yaşında sanıyorlar aynı yaşta ki goldan'lar çökmüş halde bizim ki merdivenleri zıplayarak çıkıyor. kuru mama kapitalist sistemin dayatmasıdır. hayvanlara eziyettir en güzeli kendinizin hazırlayacağı mamadır aslında tam komplike besleyici mamalar hazılanabilir. kedide bu zor. kediler seçici ama köpekler için mümkün.
köpekler için valla en iyisini yapıyorsunuz elinize sağlık kedilerde sürekli olarak yiyecekleri bir şeyde yok malesef devamlı yiyecekleri tek şey kuru mama

Norveç orman kedimiz var bir tane. Dışarıda bakıyoruz. Dışarıdan ne bulursa yiyor. Biz de evde ne varsa tabağa koyup veriyoruz. Babam bir tane mama alalım ondan verelim dedi. Kuzu veya sığır etli olsun istedik. Sizin kediniz varsa hangi markayı veriyorsunuz? Hem güzel bir şey olsun hem de fiyatıda uygun olsun istiyoruz. Bütçe 500 civarı bütçe var. Güzel bir şey önerirseniz 100-200₺ esnetebiliriz bütçeyi. Biz bir tane 10kg buldum. Linkini şöyle bırakayım: Amazon linki
Bonnie var cok yemiyo kedim beğenmedi british

senin 1 kedin var en iyi mamayı bile alsan aylarca götürür. o yüzden paradan kaçma. bizim altkomşu x veriyordu elemana yalvardık bak yapma bu mamalar steril değil. hayvan sarılıktan öldü. 5 yaşındaydı.
Evet hocam ya kedi çok seçiyor. Artan yemek veriyoruz yemiyor bizimki. Sonra tekirkediler geliyor bitiyor :D

köpekler için valla en iyisini yapıyorsunuz elinize sağlık kedilerde sürekli olarak yiyecekleri bir şeyde yok malesef devamlı yiyecekleri tek şey kuru mama
kedi için de hazırlanır da en sevdiği şeylerı çok hassas komplike hazırlamak ve taze koymak lazım çünkü aşırı seçiciler.

kedi için de hazırlanır da en sevdiği şeylerı çok hassas komplike hazırlamak ve taze koymak lazım çünkü aşırı seçiciler.
Ben sizin dediklerinizi babama iletim. Böyle böyle diyim. Bir bakalım

Geri