Boşver o zaman hocam hiç elleme gece gece sıkıntı çıkmasın.Hocam dediğim ram şeyi oldugu için korkuyorum açıp bakasım var fana ama takması falan zor diyorlar
Isınıyordu stress testinde 90 görmüştü tanıdık bi pc ciye götürdüm adam değiştirdi mastergel regularSistem 6 aylık 3 ay önce neden macun değiştirdin ?
Gece gece ellemiyorum hocam ama böyle kalması hoşuma gitmiyor ram olayına ne diyorsunuz pekiBoşver o zaman hocam hiç elleme gece gece sıkıntı çıkmasın.
Nereden aldın sen bu sistemi ? Aldığında kullanınca 90 dereceleri mi görüyordun ?Isınıyordu stress testinde 90 görmüştü tanıdık bi pc ciye götürdüm adam değiştirdi mastergel regular
Rami çözemedim hocam ilginç bir durum.Isınıyordu stress testinde 90 görmüştü tanıdık bi pc ciye götürdüm adam değiştirdi mastergel regular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gece gece ellemiyorum hocam ama böyle kalması hoşuma gitmiyor ram olayına ne diyorsunuz peki
Evet agustos başı itopya.comdan aldım stres stestinde 80 -85 falan oluyodu 90 olmuyordu sanırsmNereden aldın sen bu sistemi ? Aldığında kullanınca 90 dereceleri mi görüyordun ?
Söküp takmadan pc görüntü gelmiyor hocamRam olayı statiklenmeden dolayı oluyordur. Söküp takmana bir şeyi gerek yok 80 derece sorun yaratmaz.