İ3 12100F STOK FAN İLE VALORANTTA 80 DERECE

Sistem 6 aylık 3 ay önce neden macun değiştirdin ?

Sistem 6 aylık 3 ay önce neden macun değiştirdin ?
Isınıyordu stress testinde 90 görmüştü tanıdık bi pc ciye götürdüm adam değiştirdi mastergel regular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşver o zaman hocam hiç elleme gece gece sıkıntı çıkmasın.
Gece gece ellemiyorum hocam ama böyle kalması hoşuma gitmiyor ram olayına ne diyorsunuz peki

Isınıyordu stress testinde 90 görmüştü tanıdık bi pc ciye götürdüm adam değiştirdi mastergel regular
Nereden aldın sen bu sistemi ? Aldığında kullanınca 90 dereceleri mi görüyordun ?

Gece gece ellemiyorum hocam ama böyle kalması hoşuma gitmiyor ram olayına ne diyorsunuz peki
Rami çözemedim hocam ilginç bir durum.

Ama hocam boşta max 40 falan

Nereden aldın sen bu sistemi ? Aldığında kullanınca 90 dereceleri mi görüyordun ?
Evet agustos başı itopya.comdan aldım stres stestinde 80 -85 falan oluyodu 90 olmuyordu sanırsm

Boşta 50 derecelerdeydi

Hocalarım Ram olayına ne düşünüyorsunuz çıkarıp yuvalarına falan bakmam mı gerekir

Hocam çogu kişi yaşamış bu durumu acaba kıl falanmı kaçtı yuvaya yoksa bilemedim ramlerim orjinal intel xmp seltifikalı ramler

Anakartım da gigabyte h610m h v2

Ram olayı statik elektriklenmeden dolayı oluyordur. Söküp takmana bir şeyi gerek yok 80 derece sorun yaratmaz.

Bu ram sorununu ilk yaşadığımda bilgisayarcıya götürdüm bilgisayar kendini kitlemiş galiba yada farklı bişey ama bana böyle dendi

Ram olayı statiklenmeden dolayı oluyordur. Söküp takmana bir şeyi gerek yok 80 derece sorun yaratmaz.
Söküp takmadan pc görüntü gelmiyor hocam

RAME TEMAS OLUNCA SİSTEME GÖRÜNTÜ GELMİYOR TEK RAM İLE AÇILDIĞINDA BOOT HATASI ALINIYOR

Bu dediklerime hiçbiryerde çözüm bulamadım en son bu foruma yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,553
Üyeler
192,747
Son üye
ozan16
Geri