RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye TR Alınır Mı?

darkkk

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2500

1 - 2 aydır kullanıyorum. Laptopta kullanıyorum, FN + Sleep yapınca laptopu kapatmıyor. Belki sorun benim laptopla alakalıdır.. Harici bir sorun yaşamadım.
1.5K'ya almıştım..

1 - 2 aydır kullanıyorum. Laptopta kullanıyorum, FN + Sleep yapınca laptopu kapatmıyor. Belki sorun benim laptopla alakalıdır.. Harici bir sorun yaşamadım.
1.5K'ya almıştım..
Şuanda 2700tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse kulaklık razer ondan almayı düşünüyorum

Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum. Ben aldığımda 1000TL fiyatı vardı. O dönem alırken bu fiyata Razer klavye alıyorsak bişeyler illa ki eksiktir diye almıştım. O eksiklik kasasının komple plastik olması.

Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum. Ben aldığımda 1000TL fiyatı vardı. O dönem alırken bu fiyata Razer klavye alıyorsak bişeyler illa ki eksiktir diye almıştım. O eksiklik kasasının komple plastik olması.
Çoğu klavye sert plastik diye biliyorum

O bütçelerde alınmaz. Pre-made custom klavyeler var o fiyata. @freygasm müsait olursa yardımcı olabilir.
Ha Razer ekosistem kuracaksanız belki düşünülebilir. Onun harici 2k ve üstü parayı buna gömmezdim.

2215 ₺'ye şu var mesela
1706599819746.png

1.500 TL ye almıştım çok memnunum laptopta kullanıyorum. Switchler biraz sesli haberiniz olsun.

O bütçelerde alınmaz. Pre-made custom klavyeler var o fiyata. @freygasm müsait olursa yardımcı olabilir.
Ha Razer ekosistem kuracaksanız belki düşünülebilir. Onun harici 2k ve üstü parayı buna gömmezdim.

2215 ₺'ye şu var mesela
Alıntıyı görüntüle
Renk siyah istiyorum

Renk siyah istiyorum
Büyük ihtimalle razer alcam

Çünkü amazondan almıyabilirler

Son düzenleme:
sonuç olarak alınır mı

türkiye içinde satın alabilceğim klavye olarak mediamarkt-teknosa-vatan gibi

1.5K'ya almıştım..
ürün bugün elime ulaştı bende fn + pause çalışıyor

Benim tüm setim şuan Razer. Tavsiye ederim ama çift basma sorunu olabiliyor bazılarında. Ben 1200 TL ye Outlet ürün aldım TKL olan modelini. Bazı tuşlar çift basıyordu. Garantiye gönderdim. Bekliyorum.

Benim tüm setim şuan Razer. Tavsiye ederim ama çift basma sorunu olabiliyor bazılarında. Ben 1200 TL ye Outlet ürün aldım TKL olan modelini. Bazı tuşlar çift basıyordu. Garantiye gönderdim. Bekliyorum.
benim de şuan setim razer kulaklık blackshark v2x mouse deathadder v2 x kablosuz

benim de şuan setim razer kulaklık blackshark v2x mouse deathadder v2 x kablosuz
Benimki de Razer Blackshark V2 Special Edition, Mouse: Razer deathadder v2 klavyem v3 TKL ama işte çift basma sorunu çıktı. Garantide şuan. Bekliyorum sıfırı ile değişmelerini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,247
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri