100-200 liraya fake lisans diye bir şey yok. Onlar OEM işte.beyler bilgisayarı yeni aldım nasil etkinleştirebilirim. Bu cmd komudu falan vardı o sıkıntı diye duydum. 100 200 lira para verip fake lisans almak mantiklimi sorun cikarmi
Hocam hangi siteden aliyim güvenilir bi site varmiİnternetten OEM keyler var 50-100TLye al geç.
Senin alacağın 3-4Klık keylerin olayı: Her bilgiyara olurlar, aynı anda 2-3 pcde kullanabilirler.
OEM keyler: Sadece tek bir anakarta yapışırlar dahada olmaz başka bir anakartta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100-200 liraya fake lisans diye bir şey yok. Onlar OEM işte.
Jet lisans gibi güvenilir yerlerden alabilirsiniz.Hocam hangi siteden aliyim güvenilir bi site varmi
Teşekkür ederim. Belki biliyorsundur diye sorayım. Benim başka bi bilgisayarım var ofis bilgisayarı onda direk etkinlestiri geldi windows ondaki key i kullanabiliyormuyumJet lisans gibi güvenilir yerlerden alabilirsiniz.
Onlar OEM değil işte. O direkt normal lisans.Benim başka bi bilgisayarım var ofis bilgisayarı onda direk etkinlestiri geldi windows ondaki key i kullanabiliyormuyum
Deneyebilirsin. Ama sen belkide gidip internette dolaşan crackli keyi kullanıyosundur. Tavsiyem keyini bir internette arat.Yani ondaki keyi kullanabilirim diye anladim
Sizede.Eyvallah hocam hayırlı geceler
Bunlar güvenilir gelmiyor![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Keye para verme,burada lisansı aktif et.
KMSpico değil bu. Güvenilir,ben de kullanıyorum. Bedavaya elde ettikleri keye 200 lira ödemek istiyorsan sen bilirsin.Bunlar güvenilir gelmiyor