KMSpico değil bu. Güvenilir,ben de kullanıyorum. Bedavaya elde ettikleri keye 200 lira ödemek istiyorsan sen bilirsin.
Kardeşim eyvallah sagolasin güvenilir önerdiğin bir site varmıAlıntıyı görüntüle
şu adresi tarayıcıya yazarsan cmd ile ilgili siteden bilgisayarına neler çektiğini görebilirsin
kmspico'dan farkı yok. biri exe indiriyorsun biri sen görmeden irmget komutu ile sisteme indiriyor.
zaten adamlar yazmış daha az antivirüs algılaması. yani virüs var ama bazılarını göstermiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
OEM Çok daha güvenli 50 100 lira için bunu bilgisayarınıza yapmayın.
illegal işlemler için önerebileceğim hiç bir site yok. veri güvenliğin için oem key satın almalısın.Kardeşim eyvallah sagolasin güvenilir önerdiğin bir site varmı
KMSpico gibi geliştirmesi son bulmuş,diğer geliştiriciler tarafından zararlıya çevrilmiş değil. Direkt kms sunucusuna makineyi bağlamaktan da daha güvenilir. Kaynakta sıkıntı yok,indirdikleri zararlı yazılım değil.Alıntıyı görüntüle
şu adresi tarayıcıya yazarsan cmd ile ilgili siteden bilgisayarına neler çektiğini görebilirsin
kmspico'dan farkı yok. biri exe indiriyorsun biri sen görmeden irmget komutu ile sisteme indiriyor.
zaten adamlar yazmış daha az antivirüs algılaması. yani virüs var ama bazı antivirüslere göstermiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
OEM Çok daha güvenli 50 100 lira için bunu bilgisayarınıza yapmayın.
hıhı aynenKMSpico gibi geliştirmesi son bulmuş,diğer geliştiriciler tarafından zararlıya çevrilmiş değil. Direkt kms sunucusuna makineyi bağlamaktan da daha güvenilir. Kaynakta sıkıntı yok,indirdikleri zararlı yazılım değil.
bak işte 100 lira. 100 lirayı verirsin kafan rahat olur. zararlıdan uzak durursun. 100 lira için 40 takla atıyor bizim insanımız pc halay çekmeye başlayınca uyanıyolar sonrahttps://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-lisans-key/. Buradan aldığım key elimde kaldı istersen sana yarı fiyatına verebilirim keyi aldım mail girince windows etkinleşti bende o yüzden kullanamadım. Benden almak istemezsende bu siteden alabilirsin ben hep buradan alıyorum. Bu arada buna mail bağlarsan gitmiyormuş (format vb. durumlarda) bir daha bendekide öyle olmuş demek ki mail le girince geldi çünkü lisans