Windows 11 Home'un kullanıcı dostu arayüzü ve çeşitli uygulamaları, bilgisayarınızı verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bu lisans anahtarı ile, ev kullanıcıları için tasarlanmış olan Windows 11'in sunduğu tüm avantajlardan faydalanabilirsiniz.
softexen.com
ben buradan aldım ve retail olarak geçiyor. Yani taşınabilir
KMSpico gibi geliştirmesi son bulmuş,diğer geliştiriciler tarafından zararlıya çevrilmiş değil. Direkt kms sunucusuna makineyi bağlamaktan da daha güvenilir. Kaynakta sıkıntı yok,indirdikleri zararlı yazılım değil.
KMSpico gibi geliştirmesi son bulmuş,diğer geliştiriciler tarafından zararlıya çevrilmiş değil. Direkt kms sunucusuna makineyi bağlamaktan da daha güvenilir. Kaynakta sıkıntı yok,indirdikleri zararlı yazılım değil.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - Marked as a trojan by Windows Security? · Issue #65 · massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
github.com
soru içinde bir arkadaşımız bak ne yazmış
ilerde hiç ummadığın bir zaman bilgisayarıma birşeyler oluyor diye gelip burda konu açma çünkü bugün güvendiğin scriptler yarın yazan kişinin ruh hali değiştiğinde tehlikeli olabiliyorlar
bu scprit ms sunucusunu taklit ediyor. fakat ms sunucusuna değil de ahmetin yarattığı sunucuya bağlanıyor zararlı kms sunucusuna dönüp dönmeyeceğinin garantisini nasıl verebilirsin ? Windows güvenlik duvarı'nın algılama yöntemini değiştirse yada update'lere atsa ufak bir keylogger ? yada mesela yazsa şöyle güzel bir backdoor takılsa senin bilgisayarında çerezlerinden çekip alsa kartlarını içini boşaltıp ortadan kaybolmak için alte*** yollasa onu da geç yarın öbürgün pc'ye zombie atarsa o zaman görürüm sizi yıllarca habersiz takılabilir . repo yıldızlamalarına da güvenme repo bot stars atılarak yükseltebiliyolar orayı da Çok masumsunuz. İnternette masumiyet mahremiyeti ortadan kaldırır. Kaynağı belli olmayan hiç bir yazılımı bilgisayarınıza yüklemeyin kimseye de güvenmeyin.Az araştırın okuyun.
https://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-lisans-key/. Buradan aldığım key elimde kaldı istersen sana yarı fiyatına verebilirim keyi aldım mail girince windows etkinleşti bende o yüzden kullanamadım. Benden almak istemezsende bu siteden alabilirsin ben hep buradan alıyorum. Bu arada buna mail bağlarsan gitmiyormuş (format vb. durumlarda) bir daha bendekide öyle olmuş demek ki mail le girince geldi çünkü lisans
https://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-lisans-key/. Buradan aldığım key elimde kaldı istersen sana yarı fiyatına verebilirim keyi aldım mail girince windows etkinleşti bende o yüzden kullanamadım. Benden almak istemezsende bu siteden alabilirsin ben hep buradan alıyorum. Bu arada buna mail bağlarsan gitmiyormuş (format vb. durumlarda) bir daha bendekide öyle olmuş demek ki mail le girince geldi çünkü lisans
bak işte 100 lira. 100 lirayı verirsin kafan rahat olur. zararlıdan uzak durursun. 100 lira için 40 takla atıyor bizim insanımız pc halay çekmeye başlayınca uyanıyolar sonra