Yardım Wifi güçlendirici almayı mıyım?

Isofyan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Arkadaşlar iyi forumlar. Dublex evde oturuyorum modem alt katta. Üst kattan internet çekiyor ama çok az çekiyor ve bilgisayarda etkili kullanamıyorum. Üst katta da interneti hızlı ve etkili kullanmak için wifi güçlendirici veya sinyal güçlendirici mi almayı mıyım? Daha önce hiç kullanmadım hiç bilgim yok. Alırsam ne kadar etkisi olur, nasıl kurulur/kullanılır? Veya ne önerirsiniz nasıl bir şey almalıyım?

xiaomi wi fi güçlendirici kullanmıştım bir ara full çekiyordu

Bunlar internet hızını etkilemiyor, telefon bağlantısı için çekmeyen yerden çekmesini sağlıyor sadece
Bilgisayar az çektiği için internet hızında da düşüşler oluyor o yüzden kullanmak istiyorum. Normalde alt katta internet hızlı iken üst katta çok yavaş misal

xiaomi falan alma boşuna. biraz paraya kıyıp mesh sistem kurmak en mantıklısı dubleks ev için.

Aynen bence de Tp-link deco sistemini kur evine

Bende 2022 yılının şubat ayından beri kullandığım bir ürün var arka sokaktaki wifiyi tam dis olarak goruyo seninkini hayli hayli görür diye düşünüyorum tavsiye ederim bi bak bence
wifiye guclendirici almam laızm hocam genel olarak ust katta cekmesi icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bence de Tp-link deco sistemini kur evine
o kadar ugrasmak istemiyorum hocam proffesyonel oyuncu degilim 40-50 pnig sabit alsam yeter bana

Bende dublex evde oturdum. Kablonetin antensiz modemini de kullandım. 5ghz 1-2 çubuk çekiyordu ama bağlantım kopmuyordu ve 50 mbps internetin 30-35 mbps değerini alabiliyordum. Modem kötü ise bir adet repeater işini çözer. Xiaomi bile alsan yeterli.

https://www.hepsiburada.com/tp-link...il-genisletici-router-ac1200-pm-HBC00005HWTGD bu tarz router ile wifi alanınızı genişletebilirsiniz. Mercusys markası güzeldir şirketde kullanıyorum.
Daha uygun birseyler yok mu hocam

Bende dublex evde oturdum. Kablonetin antensiz modemini de kullandım. 5ghz 1-2 çubuk çekiyordu ama bağlantım kopmuyordu ve 50 mbps internetin 30-35 mbps değerini alabiliyordum. Modem kötü ise bir adet repeater işini çözer. Xiaomi bile alsan yeterli.
Modem kotu degil ki zaten internet genel olarak hizli degil ama ust katta bilgisayari kullanamiyorum bile cok problem yaratiyor

Modem kotu degil ki zaten internet genel olarak hizli degil ama ust katta bilgisayari kullanamiyorum bile cok problem yaratiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,177,359
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri