PaTaTEs314
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
gamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim
Hmm Ctrl alt miydi f2 miydi neydi bazı tuşlar basmıyor yazarak yt den bakabilirsin bı kısayol vardı da bazı kişiler açıklıyordu onugamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim
Ya da bu yazdığını yt ye yaz direk belki çıkarHmm Ctrl alt miydi f2 miydi neydi bazı tuşlar basmıyor yazarak yt den bakabilirsin bı kısayol vardı da bazı kişiler açıklıyordu onu
Bende de gamepower ogre rainbow var backspace tuşuna bastığımda metnin başına atıp duruyor enter tuşuna basınca şarkı değiştiriyor çözümünü bulamadım.gamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim
fn+w aynı anda basarsan düzelirgamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim
O SORUN BENDE DE VAR ÇÖZÜMÜNÜ BULDUN MU ?Bende de gamepower ogre rainbow var backspace tuşuna bastığımda metnin başına atıp duruyor enter tuşuna basınca şarkı değiştiriyor çözümünü bulamadım.
Kronik maalesef garantiye gönderip yaptırsan bile tekrardan olacak, daha kaliteli bir klavye almakla buldum çözümü.O SORUN BENDE DE VAR ÇÖZÜMÜNÜ BULDUN MU ?
fn w çözümü idi .Kronik maalesef garantiye gönderip yaptırsan bile tekrardan olacak, daha kaliteli bir klavye almakla buldum çözümü.
Yok dostum bendeki sorun her tuş farklı bir şey yapıyordu onu da denedim sonra garantiye gönderdim garantide arıza buldu düzeltti sonra klavye bana geldi 2 ay sorunsuz kullandım sonra tekrar aynı şeyi yaşadım sonra yeni klavye aldım.fn w çözümü idi .
Aynısını gamepower warlockta yaşadım . Tabi bendeki fn w ile çözüldü .Yok dostum bendeki sorun her tuş farklı bir şey yapıyordu onu da denedim sonra garantiye gönderdim garantide arıza buldu düzeltti sonra klavye bana geldi 2 ay sorunsuz kullandım sonra tekrar aynı şeyi yaşadım sonra yeni klavye aldım.