Binomo kullanan var mı?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Binomo'ya 200TL gibi bir miktar yatırmak istiyorum Papara ile. Kullanan var mı, sorun yaşar mıyım? Bazı kişiler çalıntı hesaplardan para attıklarını falan söylüyor, kullanan var mı? Eğer güvenilir değilse de Papara ile çek-yatır yapabileceğim böyle başka bir platform öneriniz var mı?

Binomo'ya 200TL gibi bir miktar yatırmak istiyorum Papara ile. Kullanan var mı, sorun yaşar mıyım? Bazı kişiler çalıntı hesaplardan para attıklarını falan söylüyor, kullanan var mı? Eğer güvenilir değilse de Papara ile çek-yatır yapabileceğim böyle başka bir platform öneriniz var mı?
Amaç kripto ise binanceye falan gir gireceksen. Borsa ise de bankaları kullan. Garip platformlara bulaşma.

Binance ve midas tercihimdir

Hiç girme bomboş dolandırıcı bir uygulama 200tl bile olsa çöpe atmaya denemeye değmez.

Yasal diye biliyorum
Para fln yatırırken alıcı adı soyadı isim soyisim olan ibana atıyoruz parayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım Papara kurumsal ibanlara para atmaya izin vermiyor ondan.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,607
Üyeler
189,637
Son üye
Bay_Vein
Geri