Switch Lite mi yoksa PS4 Proyu PS5 yapmak mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Sizce elimdeki PS4 Proyu PS5 mi yapayım yoksa PS4 Pronun üstüne bir Switch Lite mi alayım?

Almadığında içinde ukde olarak kalacaksa Switch al. Geri kalan her şey için PS5.

Ps5 almak daha mantıklı tabi, Xbox da bile oynayacak oyun bulamayıp PS e döndüm ben tekrardan, switch alsam herhalde 1-2 tane oyun dışında oyun oynayamam, Ps5 için oyunlar çıkmaya başlıyo yavaş yavaş seneye gta 6 gelecek last of us part 3 gelecek, onları oynamaktan mahrum kalma switch için.

Almadığında içinde ukde olarak kalacaksa Switch al. Geri kalan her şey için PS5.
PS5in ne avantajı var ki? Oyunlar 4 Pro ile aynı sayılır FPS işini de Frame Generation ile çözüyorum. Şuan eski nesilde spiderman 2 yok sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 almak daha mantıklı tabi, Xbox da bile oynayacak oyun bulamayıp PS e döndüm ben tekrardan, switch alsam herhalde 1-2 tane oyun dışında oyun oynayamam, Ps5 için oyunlar çıkmaya başlıyo yavaş yavaş seneye gta 6 gelecek last of us part 3 gelecek, onları oynamaktan mahrum kalma switch için.
GTA6 için acelem yok ilerde sağlam PC toplayıp PC de oynarım onu. Last of Us Part 3 olsa bana konsol aldırırdı valla ama 3-5 yıllık oyunlara remastered yapmaktan daha oyunu yapmaya bile başlamadı adamlar, PS6 bile çıkar o oyun çıkana kadar 😂

2 kere switch(biri cfwli) almış biri olarak söylüyorum switch bir anlık heves gibi grafikler kötü performans kötü havalı cihaz ama bi anlık heves eğer çok istiyorsanız cfwli bulun oyunlar 60 dolar 1800-1900 tl yani iki üç oyun konsol fiyatına geliyor bence alacaksınız cfwli alın

PS5in ne avantajı var ki? Oyunlar 4 Pro ile aynı sayılır FPS işini de Frame Generation ile çözüyorum. Şuan eski nesilde spiderman 2 yok sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GTA6 için acelem yok ilerde sağlam PC toplayıp PC de oynarım onu. Last of Us Part 3 olsa bana konsol aldırırdı valla ama 3-5 yıllık oyunlara remastered yapmaktan daha oyunu yapmaya bile başlamadı adamlar, PS6 bile çıkar o oyun çıkana kadar 😂
Ps5 şu anlık gereksiz evet çünkü Ps4 oyunlarını oynuyosunuz yine, bence 2025 de çok iyi oyunlar çıkabilir Ps4 e çıkmayabilirler örnek olarak söyledim GTA 6 yı, Ps4 kullanıyorum şu an oyunların %90 ı 30 fps çalışıyor bazen 24 e düşüyor paran varsa Ps5 alır rahat oynarsın ama switch e yine para verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri