silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Sizce elimdeki PS4 Proyu PS5 mi yapayım yoksa PS4 Pronun üstüne bir Switch Lite mi alayım?
PS5in ne avantajı var ki? Oyunlar 4 Pro ile aynı sayılır FPS işini de Frame Generation ile çözüyorum. Şuan eski nesilde spiderman 2 yok sadece.Almadığında içinde ukde olarak kalacaksa Switch al. Geri kalan her şey için PS5.
GTA6 için acelem yok ilerde sağlam PC toplayıp PC de oynarım onu. Last of Us Part 3 olsa bana konsol aldırırdı valla ama 3-5 yıllık oyunlara remastered yapmaktan daha oyunu yapmaya bile başlamadı adamlar, PS6 bile çıkar o oyun çıkana kadarPs5 almak daha mantıklı tabi, Xbox da bile oynayacak oyun bulamayıp PS e döndüm ben tekrardan, switch alsam herhalde 1-2 tane oyun dışında oyun oynayamam, Ps5 için oyunlar çıkmaya başlıyo yavaş yavaş seneye gta 6 gelecek last of us part 3 gelecek, onları oynamaktan mahrum kalma switch için.
Ps5 şu anlık gereksiz evet çünkü Ps4 oyunlarını oynuyosunuz yine, bence 2025 de çok iyi oyunlar çıkabilir Ps4 e çıkmayabilirler örnek olarak söyledim GTA 6 yı, Ps4 kullanıyorum şu an oyunların %90 ı 30 fps çalışıyor bazen 24 e düşüyor paran varsa Ps5 alır rahat oynarsın ama switch e yine para verilmez.PS5in ne avantajı var ki? Oyunlar 4 Pro ile aynı sayılır FPS işini de Frame Generation ile çözüyorum. Şuan eski nesilde spiderman 2 yok sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GTA6 için acelem yok ilerde sağlam PC toplayıp PC de oynarım onu. Last of Us Part 3 olsa bana konsol aldırırdı valla ama 3-5 yıllık oyunlara remastered yapmaktan daha oyunu yapmaya bile başlamadı adamlar, PS6 bile çıkar o oyun çıkana kadar![]()
Switch lite alınmaz şuan yakında switch 2 çıkacak onu bekleyinSizce elimdeki PS4 Proyu PS5 mi yapayım yoksa PS4 Pronun üstüne bir Switch Lite mi alayım?