Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Kilo almak için gainer kullanmak istiyorum. Kütle, hacim ve kas yapmak için etkili olduğunu biliyorum. Peki bu yağlanma yapıyor mu ? Bilginiz var mıdır ?
Yağlanma yapmaz diye bişey okudum. Öyle bir şey mi var ? Hacim artışı sağlıyormuş kaslar daha iyi emiliyormus büyüme sağlıyormuşyağlanma yapar tabi ama kilo almakta zorlanan kişiler genelde çok yağlanan kişiler değildir, çok çok yiyip kilo alamıyorsan eğer gluten alerjin olabilir bir doktora görün
hocam yağlanma yapar içinde yağda var sonuç olarak ama dediğim gibi kilo almakta zorlanan kişiler genelde zor yağlanan kişilerdir kendimden bilirim aşırı yağlı beslenmeme rağmen belimin inceliğini çok iyi koruyabiliyorum ama kilo almamda bir o kadar zorYağlanma yapmaz diye bişey okudum. Öyle bir şey mi var ? Hacim artışı sağlıyormuş kaslar daha iyi emiliyormus büyüme sağlıyormuş
Ne kadar karb aldığın protein aldığın yaptığın spor günlük harcadığınız calori aldığın kalori önemli gainer yağlandırır diye bir şey yok karbonhidrat eksiğin varsa tamamlamak için alırsınYağlanma yapmaz diye bişey okudum. Öyle bir şey mi var ? Hacim artışı sağlıyormuş kaslar daha iyi emiliyormus büyüme sağlıyormuş
Günde 2500 calori harciyorsa 2300 calori aliyorsa isterse nasıl yağlanacak hocam spor yapiyorhocam yağlanma yapar içinde yağda var sonuç olarak ama dediğim gibi kilo almakta zorlanan kişiler genelde zor yağlanan kişilerdir kendimden bilirim aşırı yağlı beslenmeme rağmen belimin inceliğini çok iyi koruyabiliyorum ama kilo almamda bir o kadar zor
Sporla ilgili ya çok araştırmanı ya da güzel bir eğitim almanı öneririm iyi gecelerKilo almak için gainer kullanmak istiyorum. Kütle, hacim ve kas yapmak için etkili olduğunu biliyorum. Peki bu yağlanma yapıyor mu ? Bilginiz var mıdır ?
Sporcu eğitmeni arkadaşim var ona da soracağım yağlı bir vücut kesinlikle istemiyorum hem kütle kazanıp hemde kas yapmak istiyorum yağ oranı oldukça düşük kaslı görünen kişiler var onlar gibi olmak istiyorum bu sebeple araştırma yapıyorumNe kadar karb aldığın protein aldığın yaptığın spor günlük harcadığınız calori aldığın kalori önemli gainer yağlandırır diye bir şey yok karbonhidrat eksiğin varsa tamamlamak için alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Günde 2500 calori harciyorsa 2300 calori aliyorsa isterse nasıl yağlanacak hocam spor yapiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sporla ilgili ya çok araştırmanı ya da güzel bir eğitim almanı öneririm iyi geceler
Yeterli beslenme ve sporla yap yapmaz. Vucudunu tanı. Ona göre sistematik çalış.Yağlanma yapmaz diye bişey okudum. Öyle bir şey mi var ? Hacim artışı sağlıyormuş kaslar daha iyi emiliyormus büyüme sağlıyormuş
Beslenmem sıkıntılı yoğun çalıştığım içinde kontrol edemiyorum mutlaka tavsiye almam gerektiğini düşünüyorum bir şekildeYeterli beslenme ve sporla yap yapmaz. Vucudunu tanı. Ona göre sistematik çalış.
kalorini hesapla ona göre kalori al birsürü video kaynak var araştırıp çözebilirsin gerçekten basitBeslenmem sıkıntılı yoğun çalıştığım içinde kontrol edemiyorum mutlaka tavsiye almam gerektiğini düşünüyorum bir şekilde
Alamıyorum işte knka ailecek çalışıyoruz annem evde de fazla yemek yapamıyor o da çalıştığı için düzenli beslenemiyorum.kalorini hesapla ona göre kalori al birsürü video kaynak var araştırıp çözebilirsin gerçekten basit
anladım abi çok güzel içerikler var izleyip bilgilenebilirsin ama beslenme kötü iste gainer kesinlikle tavsiye etmemAlamıyorum işte knka ailecek çalışıyoruz annem evde de fazla yemek yapamıyor o da çalıştığı için düzenli beslenemiyorum.
Ne yapabilirim peki cidden beslenme sıkıntılı benimanladım abi çok güzel içerikler var izleyip bilgilenebilirsin ama beslenme kötü iste gainer kesinlikle tavsiye etmem
ben çok iyi değilim ama kalori hesabı şart bu spor da fazla yağlanmadan büyümek istiyorsan 2000kalori alıyorsan 1800 kalori yakman lazım yağ yakarken tam tersi günlük eğer tek supplement alma hakkın var beslenme proteini karşılamıyorsa en az %80+ hayvansal kgx1,5 minimal bu rakam kgx1,5-2gr eğer bunu beslen karşılıyorsa creatin öneririm eğer protein alıp hayvansal alamıyorsan bunu bcaa ile desteklemeni tavsiye ederim ama dediğim gibi iyice araştırıp kendine göre en olağanını bulup yap birinin dediği değilde ben de dahil çok az kafa yorunca çok basit olup süreklilik ile istediğin fiziğe ulaşacağını görüceksinNe yapabilirim peki cidden beslenme sıkıntılı benim a