Kaspersky baya iyidir ama yüklemekte sorun yaşıyorsan Panda Dome'a bakabilirsin.Merhaba dostlar,
Ücretsiz hafif kastırmayacak antivirüs önerir misiniz? Kaspersky ve Bitdefender önermeyin. Yüklemede sıkıntı yaşadım.
Panda dome de de sıkıntı yaşadım. Crack silmesin diye devre dışı bırakmıştım. Windows defender araya girdi. Çakışma oldu. Avast antivirüs nasıl? Koruması iyi mi?Kaspersky baya iyidir ama yüklemekte sorun yaşıyorsan Panda Dome'a bakabilirsin.
Avast'ın ücretsiz sürümü iyi değil, ayrıca fazla güç tüketiyorPanda dome de de sıkıntı yaşadım. Crack silmesin diye devre dışı bırakmıştım. Windows defender araya girdi. Çakışma oldu. Avast antivirüs nasıl? Koruması iyi mi?
Panda dome çakışıyor windows defender ile başka önerin var mı? Popülerlerden.Avast'ın ücretsiz sürümü iyi değil, ayrıca fazla güç tüketiyor
Malwarebytes antivirüs değil tarama yapmak için kullanılıyor 15 günlük denemesi var.malwarebytes bak
Kaspersky'ı eledin, bitdefenderı eledin. Önce Avira'ya bak ondada bir sorun yaşarsan AVG antivirüs bakabilirsinPanda dome çakışıyor windows defender ile başka önerin var mı? Popülerlerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malwarebytes antivirüs değil tarama yapmak için kullanılıyor 15 günlük denemesi var.
uzak durun bu avastdan yükledim bir kere silemedim geri lanet bir uygulamaAvast antivirüs
Avira'nın koruması iyi midir? Taraması uzun sürüyor diyorlar. Ve alman bir şirket yapmış.Kaspersky'ı eledin, bitdefenderı eledin. Önce Avira'ya bak ondada bir sorun yaşarsan AVG antivirüs bakabilirsin
Walla kanka kaç senedir kullanıyoruz birkaç bilgisayarda, şuana kadar bir sıkıntısını görmedik, işini de iyi yapıyor.uzak durun bu avastdan yükledim bir kere silemedim geri lanet bir uygulama
Benim sistem de sıkıntı yaşar mıyım? Avast yüklersem?Walla kanka kaç senedir kullanıyoruz birkaç bilgisayarda, şuana kadar bir sıkıntısını görmedik, işini de iyi yapıyor.