Hafif kastırmayacak antivirüs önerisi ücretsiz

JoHeeJi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba dostlar,
Ücretsiz hafif kastırmayacak antivirüs önerir misiniz? Kaspersky ve Bitdefender önermeyin. Yüklemede sıkıntı yaşadım.

Merhaba dostlar,
Ücretsiz hafif kastırmayacak antivirüs önerir misiniz? Kaspersky ve Bitdefender önermeyin. Yüklemede sıkıntı yaşadım.
Kaspersky baya iyidir ama yüklemekte sorun yaşıyorsan Panda Dome'a bakabilirsin.

Kaspersky alabilirsin 1 yıllık full paketten aldım baya iyi

Kaspersky baya iyidir ama yüklemekte sorun yaşıyorsan Panda Dome'a bakabilirsin.
Panda dome de de sıkıntı yaşadım. Crack silmesin diye devre dışı bırakmıştım. Windows defender araya girdi. Çakışma oldu. Avast antivirüs nasıl? Koruması iyi mi?

Panda dome de de sıkıntı yaşadım. Crack silmesin diye devre dışı bırakmıştım. Windows defender araya girdi. Çakışma oldu. Avast antivirüs nasıl? Koruması iyi mi?
Avast'ın ücretsiz sürümü iyi değil, ayrıca fazla güç tüketiyor

Panda dome çakışıyor windows defender ile başka önerin var mı? Popülerlerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malwarebytes antivirüs değil tarama yapmak için kullanılıyor 15 günlük denemesi var.
Kaspersky'ı eledin, bitdefenderı eledin. Önce Avira'ya bak ondada bir sorun yaşarsan AVG antivirüs bakabilirsin

Kaspersky'ı eledin, bitdefenderı eledin. Önce Avira'ya bak ondada bir sorun yaşarsan AVG antivirüs bakabilirsin
Avira'nın koruması iyi midir? Taraması uzun sürüyor diyorlar. Ve alman bir şirket yapmış.

Walla kanka kaç senedir kullanıyoruz birkaç bilgisayarda, şuana kadar bir sıkıntısını görmedik, işini de iyi yapıyor.
Benim sistem de sıkıntı yaşar mıyım? Avast yüklersem?

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics
HDD
Windows 10 home

Geri