Xbox Series S almalımıyım

sizce alsam nasıl olur?

• alırsan güzel olur

Oylar: 12 34.3%
  • alma gereksiz olur

Oylar: 11 31.4%
  • senin karararın

Oylar: 12 34.3%

• Oy kullanan toplam üye
    35

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,964
Merhaba arkadaşlar belkide bu başlığa sahip bi çok konu gördünüz ama emin olmadığım için yazmak istedim arkadaşlar genel olarak pc oyunlarında (en azından benim oynadıklarımda) iyi iş yapan bi laptopum var laptop imzamda gözüküyor ama ben genel olarak hep ps ve xbox seven birisi olmuşumdur ama almak hiç nasip olmadı bu sene yaz ayının başlarında almayı istiyorum böyle f/p olursa gönül isterdiki bi ps5 ama bütçe yok ailemide çok zora sokmayı istemiyorum ps4 fln düşünmüyorum muhtemelen bana xbox daha iyi olur neyse dediğim gibi böyle bi gaming laptopum var bu laptop kalıcak ben televizyondan oynicağım xboxı televizyonda çok iyi bişi değil zaten 40 inç 1080p 60hz bişi var sizce alsam iyi olurmu ısınırmı birde bende fh4 var ve xboxın sitesinde hem pc hem xbox konsolarında oynanabilir gözüküyor ürün anahtarını yerleştirsem oynayabilirmiyim neyse kısacası sizce alsam güzel olurmu muhtemelen genel olarak hep durucak oyunlar pes 2024 ve rl onun harici diğerlerini sil yükle yapıcam

televizyonun epeydeki hali satılmadığı için koydum

Xbox oyunlarının PS e gelmesi söz konusu şu aralar. Alabiliyorsan 2. El PS al bence. Hem gaming laptopun varsa Xbox çok mantıksız
anladım ama dediğim gibi ikici el PS lere çok bulaşmayı istemiyorum çünkü ailem o konuda nasıl desem biraz baskıcı ikinci ele epk güvenmiyorlar önceden interneten bile siparişe pek izin vermiyorlardı birde laptop varsa xbox niye mantıksız?

anladım ama dediğim gibi ikici el PS lere çok bulaşmayı istemiyorum çünkü ailem o konuda nasıl desem biraz baskıcı ikinci ele epk güvenmiyorlar önceden interneten bile siparişe pek izin vermiyorlardı birde laptop varsa xbox niye mantıksız?
oyun olarak farkları yok çünkü birebir aynı oyunlar var laptopu tvye bağlayıp xbox kolu alırsanız da konsol gibi bir şey oluyor ps özel oyunlar daha mantıklı

Merhaba arkadaşlar belkide bu başlığa sahip bi çok konu gördünüz ama emin olmadığım için yazmak istedim arkadaşlar genel olarak pc oyunlarında (en azından benim oynadıklarımda) iyi iş yapan bi laptopum var laptop imzamda gözüküyor ama ben genel olarak hep ps ve xbox seven birisi olmuşumdur ama almak hiç nasip olmadı bu sene yaz ayının başlarında almayı istiyorum böyle f/p olursa gönül isterdiki bi ps5 ama bütçe yok ailemide çok zora sokmayı istemiyorum ps4 fln düşünmüyorum muhtemelen bana xbox daha iyi olur neyse dediğim gibi böyle bi gaming laptopum var bu laptop kalıcak ben televizyondan oynicağım xboxı televizyonda çok iyi bişi değil zaten 40 inç 1080p 60hz bişi var sizce alsam iyi olurmu ısınırmı birde bende fh4 var ve xboxın sitesinde hem pc hem xbox konsolarında oynanabilir gözüküyor ürün anahtarını yerleştirsem oynayabilirmiyim neyse kısacası sizce alsam güzel olurmu muhtemelen genel olarak hep durucak oyunlar pes 2024 ve rl onun harici diğerlerini sil yükle yapıcam

Xbox bana boş geliyor şahsen. İyi bir PC/Laptop varken onu televizyona bağlayıp bir Xbox kolu kullanırsanız aynısı oluyor 😀

Ama eldeki PC güçlü değilse veya ben TV de oynamayı seviyorum diyorsanız alınabilir. Konsolun gücü çok zayıf olsa bile yeni nesil olduğu için yeni oyunların hepsi mecburen bu konsolda da çalışacak ve iş görür grafikler sunacak.

Isınmaz zaten içindeki APU çok az güç tüketen basit bir şey ve iyi soğutuluyor. Oyun desteği olarak GamePass Ultimate alarak hem konsolda hem PC de GamePass kullanabilirsin. Microsoft hesabındaki Xboxta oynanabilir ibareli oyunları da oynayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
oyun olarak farkları yok çünkü birebir aynı oyunlar var laptopu tvye bağlayıp xbox kolu alırsanız da konsol gibi bir şey oluyor ps özel oyunlar daha mantıklı
evet dediğiniz doğru ama laptopu pcye bağlaması ayrı bi iş çünkü ben muhtemelen herk ikisinide ayrı ayrı kulnacağım şöyle diyim günümün 3-4 saatini xbox üxerinden oyun oynayarak geçirirsem laptoptan film fln izleyeceğim özel oyunlarda ise çoğunu ps cafelerde oynadım ve yenileri gelirsede pekde ilgimi çekmiyor

Hocam bende ortalama bir kasa var. Bazen evdeki 4k TV ye HDMI ile bağlayıp oyunlarımı kol ile ordan oynuyorum. Laptop varsa neden Xbox mantıksız sorusuna işe şöyle cevap vereyim. Xbox oyunlarının tamamını PC de oynayabilirsin zaten o yüzden konsola gerek yok. Hem istersen korsan oyun seçeneğin de var. (Bazı oyunları öyle deneyimledim ben de yapacak bir şey yok oyunlar aşırı pahalı)Yani anlayacağınız xboxın hiçbir albenisi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet dediğiniz doğru ama laptopu pcye bağlaması ayrı bi iş
Hocam sadece bir kablo ile bağlaycaksınız çok uğraştırıcı bir şey değil bence

Hocam bende ortalama bir kasa var. Bazen evdeki 4k TV ye HDMI ile bağlayıp oyunlarımı kol ile ordan oynuyorum. Laptop varsa neden Xbox mantıksız sorusuna işe şöyle cevap vereyim. Xbox oyunlarının tamamını PC de oynayabilirsin zaten o yüzden konsola gerek yok. Hem istersen korsan oyun seçeneğin de var. (Bazı oyunları öyle deneyimledim ben de yapacak bir şey yok oyunlar aşırı pahalı)Yani anlayacağınız xboxın hiçbir albenisi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece bir kablo ile bağlaycaksınız çok uğraştırıcı bir şey değil bence
şöyle iş hocam malesef benim laptopumun vrami az ama ekran kartı genel güç olarak iadre eder yanlış bilmiyosam 2.bi ekran takınca dahada fazla vram tüketecek ondan oyunların ayarlarını düşürmem ve muhtemelen series steki kadar kaliteli oyniyamicağım oyunları

şöyle iş hocam malesef benim laptopumun vrami az ama ekran kartı genel güç olarak iadre eder yanlış bilmiyosam 2.bi ekran takınca dahada fazla vram tüketecek ondan oyunların ayarlarını düşürmem ve muhtemelen series steki kadar kaliteli oyniyamicağım oyunları
Bir fikrim yok ama 2. Bir ekranın daha fazla VRAM türketeceğini sanmıyorum vardır onun bir yolu

Harici ekran (televizyon) direkt ekran kartından görüntü alır. Laptop ekranları ağır yazılımlar hariç APU dan güç alıyorlar zaten onun pek etkisi olmaz.

Harici ekran (televizyon) direkt ekran kartından görüntü alır. Laptop ekranları ağır yazılımlar hariç APU dan güç alıyorlar zaten onun pek etkisi olmaz.
teşekürler peki diyelimki series si aldım xboxı bu televizyonda kulansam bi sorun olurmu çünkü televizyonda görüntü kötü fln oluyor demişler birde 60fps çok donuyomuş gibi hisetirmez değilmi oynarken

10 bine alırsan güzel cihaz. O fiyata alınır. Gamepass le beraber çok iyi oluyor. Üstelik oyunlarda ucuz. Yani maddi açıdan çok avantajlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,193
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri