Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,964
Merhaba arkadaşlar belkide bu başlığa sahip bi çok konu gördünüz ama emin olmadığım için yazmak istedim arkadaşlar genel olarak pc oyunlarında (en azından benim oynadıklarımda) iyi iş yapan bi laptopum var laptop imzamda gözüküyor ama ben genel olarak hep ps ve xbox seven birisi olmuşumdur ama almak hiç nasip olmadı bu sene yaz ayının başlarında almayı istiyorum böyle f/p olursa gönül isterdiki bi ps5 ama bütçe yok ailemide çok zora sokmayı istemiyorum ps4 fln düşünmüyorum muhtemelen bana xbox daha iyi olur neyse dediğim gibi böyle bi gaming laptopum var bu laptop kalıcak ben televizyondan oynicağım xboxı televizyonda çok iyi bişi değil zaten 40 inç 1080p 60hz bişi var sizce alsam iyi olurmu ısınırmı birde bende fh4 var ve xboxın sitesinde hem pc hem xbox konsolarında oynanabilir gözüküyor ürün anahtarını yerleştirsem oynayabilirmiyim neyse kısacası sizce alsam güzel olurmu muhtemelen genel olarak hep durucak oyunlar pes 2024 ve rl onun harici diğerlerini sil yükle yapıcam
televizyonun epeydeki hali satılmadığı için koydum
www.epey.com
televizyonun epeydeki hali satılmadığı için koydum
Hi-Level HL40DLK0938 Full HD (FHD) TV
Hi-Level HL40DLK0938 Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.