Çözüldü✓ RGB KLAVYE ÖNERİSİ ?

callousness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Bütçe
2501
güzel ve tok sesli, hafiften mini klavye arıyorum. aşağıda örnek bırakıyorum beyler, max 2.5k verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.

Membran klavyeye bu kadar para vermek ne kadar mantıklı? Bence sadece marka satıyor şu ürün için.
he valla membranmis.. simdi gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bunlar cok hos sesleri falan ama hayalet tus değil, o canımı sıkıyor...

he valla membranmis.. simdi gördüm

kanka bunlar cok hos sesleri falan ama hayalet tus değil, o canımı sıkıyor...
RGB yazmışsın kocaman hiç görmemişim pardon
Şuna bakabilirsin. Amazonda daha fazla renk seçeneği var. Trendyol daha ucuz.

rampage radiant k11 hoşuma gitti rgbsi falan çok hoş duruyor almayı düşünüyorum
puddy, güzelmiş

RGB yazmışsın kocaman hiç görmemişim pardon
Şuna bakabilirsin. Amazonda daha fazla renk seçeneği var. Trendyol daha ucuz.
kanka bunlar cok iyi kullanan iş arkadaşlarım var, denemişligim var ama hayalet tuş değil hiçbiri... keycaplere de ekstradan para vermek ne bileyim 😁

puddy, güzelmiş

kanka bunlar cok iyi kullanan iş arkadaşlarım var, denemişligim var ama hayalet tuş değil hiçbiri... keycaplere de ekstradan para vermek ne bileyim 😁
1800 e al 700 bütçen kalıyor onada keycap alırsın başka varsa bilemem.

güzel ve tok sesli, hafiften mini klavye arıyorum. aşağıda örnek bırakıyorum beyler, max 2.5k verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.

Bende bakıyorum aslında klavye, RGB hastasıyım. GamePower SUKİ model klavye var ama onun hakkında da forumda markayı kötüleyen ve klavyenin tuşlarının belli bir süre sonra bozulduğunu belirten kişiler var. Ben vazgeçtim sipariş vermiştim şimdi yurt dışından senin gibi bende bakıyorum klavye. Hatta bu attığın klavyeyi gördüm bende listeye ekledim ama bu klavyenin rengi bana bir tık fazla açık renkli geldi. Birde buna puding keycaps alsan iyice efsane olur. Bu klavyenin aynısının siyah kasalı olanı varsa bana link yollar mısınız?
hatta uyumlu puding keycapste lazım.
Bu arada klavyeyi aldın mı bilmiyorum ama bu klavyeye benzer AJAZZ AK992 modeli var, birde Mambasnake K8 model klavye var istersen bir bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,400
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri