callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
- Bütçe
- 2501
güzel ve tok sesli, hafiften mini klavye arıyorum. aşağıda örnek bırakıyorum beyler, max 2.5k verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.
teşekkürler kankam![]()
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING SSK64818 Klavye - inventus
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING SSK64818 Klavyeinventus.com.tr
Membran klavyeye bu kadar para vermek ne kadar mantıklı? Bence sadece marka satıyor şu ürün için.![]()
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING SSK64818 Klavye - inventus
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING SSK64818 Klavyeinventus.com.tr
he valla membranmis.. simdi gördümMembran klavyeye bu kadar para vermek ne kadar mantıklı? Bence sadece marka satıyor şu ürün için.
kanka bunlar cok hos sesleri falan ama hayalet tus değil, o canımı sıkıyor...
RGB yazmışsın kocaman hiç görmemişim pardonhe valla membranmis.. simdi gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka bunlar cok hos sesleri falan ama hayalet tus değil, o canımı sıkıyor...
puddy, güzelmişrampage radiant k11 hoşuma gitti rgbsi falan çok hoş duruyor almayı düşünüyorum
kanka bunlar cok iyi kullanan iş arkadaşlarım var, denemişligim var ama hayalet tuş değil hiçbiri... keycaplere de ekstradan para vermek ne bileyimRGB yazmışsın kocaman hiç görmemişim pardon
Şuna bakabilirsin. Amazonda daha fazla renk seçeneği var. Trendyol daha ucuz.![]()
Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.529,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1800 e al 700 bütçen kalıyor onada keycap alırsın başka varsa bilemem.puddy, güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka bunlar cok iyi kullanan iş arkadaşlarım var, denemişligim var ama hayalet tuş değil hiçbiri... keycaplere de ekstradan para vermek ne bileyim![]()
1800 e al 700 bütçen kalıyor onada keycap alırsın başka varsa bilemem.
Bende bakıyorum aslında klavye, RGB hastasıyım. GamePower SUKİ model klavye var ama onun hakkında da forumda markayı kötüleyen ve klavyenin tuşlarının belli bir süre sonra bozulduğunu belirten kişiler var. Ben vazgeçtim sipariş vermiştim şimdi yurt dışından senin gibi bende bakıyorum klavye. Hatta bu attığın klavyeyi gördüm bende listeye ekledim ama bu klavyenin rengi bana bir tık fazla açık renkli geldi. Birde buna puding keycaps alsan iyice efsane olur. Bu klavyenin aynısının siyah kasalı olanı varsa bana link yollar mısınız?güzel ve tok sesli, hafiften mini klavye arıyorum. aşağıda örnek bırakıyorum beyler, max 2.5k verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.