Günaydin güzel kardeslerim

Ha ok.
Ben bu system cakmiyorum türkiyede.
yani yurt disinda okuma system baska.
Germany böyle ;

ilk okul herkes : 4 sinifa kadar

5-12 kadar okul lise oluyor galiba sizde.
9 sinifa geldinde diyon devami veya hayir mi diye. Sinava giriyon.
12 sinifta Universität gidiyon.
3 sene okuyon.
Biti olay.
Universität okumasan.
9 sinifta sinava giriyon diploma aliyon. Ona göre pusn not var.
Meslek seciyon.
meslek 3 sene.
Sonra techniker ve usta yapiyon.
arka planda Universität Diploma ikinci yönden veriyor Cünkü bu bölümün uzmani oldu diye.
bizimkiler de aç kalmamak için liseyi bitirdikten sonra 3-4 sene üniversite sınavına giriyor

bizimkiler de aç kalmamak için liseyi bitirdikten sonra 3-4 sene üniversite sınavına giriyor
Sonra yine aç kalıyor,işsiz kalıyor bruh. Dayım en büyük örneği tez yazdı sınavlara girdi yüksel lisans, doktora yaptı hala iş yok.

Bugünde 400 tane sinek saldırısına uğrayarak uyandım :D
Günaydınlar efenim :)

İleride beyin göçü yapıp Almanya’ya taşınmak istiyorum. Annem almanya doğumlu hatta. Sence bunu yapmalı mıyım? Tüm derslerim matematik dahil üst düzeyde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gel beraber bekleyeyim. Kaç yanlışın vardı senin?
Dostum Almanya gelme ihtimalin varsa ve bide Universität bitirdinde gercekten güzel imkanin olur.
problem tek bu var.
avrupa heleki almanya keni Universität durumunu cok yüksek görüyor ve kaliteli.
o yüzden yurt disindan geliyorsan ve misal notun 2 sen. Bunlar 3 gibi görüyor. Yani 1 puan rütbe hep kiriliyorlar

Günaydın Rambo: Pilot 😅

Sonra yine aç kalıyor,işsiz kalıyor bruh. Dayım en büyük örneği tez yazdı sınavlara girdi yüksel lisans, doktora yaptı hala iş yok.
Bu olay vök kötü. Sahip cikmiyor ülke. Ancak koyunlara sahip cikiyorlar. Akili adama rest cekiyorlar.
beyin error olana, gel oy ver ve bende sana domatez verim😂

Günaydın Rambo: Pilot 😅
Ohh günaydin 😂 kulle inis izni istiyorum😛

Bu olay vök kötü. Sahip cikmiyor ülke. Ancak koyunlara sahip cikiyorlar. Akili adama rest cekiyorlar.
beyin error olana, gel oy ver ve bende sana domatez verim😂

Ohh günaydin 😂 kulle inis izni istiyorum😛
Kral ilk defa Almanya’da yaşayıp adam akıllı görüşlere sahip olan gördüm. Seviyorum bu sosyali :d

Geri