TRAY İŞLEMCİ ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar Tray işlemci alınır mı . Bu Tray işlemci neden var acaba 2. el mi oluyor 0 mı.İşlemciler satıcılara kutulu gitmiyormu onlar neden kutuyu ve fanı ayırıp satıyorlar?
aralarında bu kadar fiyat farkı var neden fansız ve kutusuz işlemciler var tray alınır mı ?

Hocam tek farkı kutusuz oluyor, ikinci el değil. Bu arada alınır.

zaten sıvı soğutucun varsa al geç daha iyi :d

Merhabalar Tray işlemci alınır mı . Bu Tray işlemci neden var acaba 2. el mi oluyor 0 mı.İşlemciler satıcılara kutulu gitmiyormu onlar neden kutuyu ve fanı ayırıp satıyorlar?
aralarında bu kadar fiyat farkı var neden fansız ve kutusuz işlemciler var tray alınır mı ?
Alınır sadece kutuları mevcut değil hepsi bu kule tipi alttaki ürün ile serin serin çalıştırırsınız

Hocam tek farkı kutusuz oluyor, ikinci el değil. Bu arada alınır.
Hocam işte neden kutusuz versiyonu var amd bunlara kutulu göndermiyor mu işlemcileri ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır sadece kutuları mevcut değil hepsi bu kule tipi alttaki ürün ile serin serin çalıştırırsınız
Sıvı soğutucu almayı planlıyorum 360 mm

Hocam işte neden kutusuz versiyonu var amd bunlara kutulu göndermiyor mu işlemcileri ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucu almayı planlıyorum 360 mm
Hocam tedarik edilirken kutular çok fazla yer kapladığı için.

İşlemci olarak ne önerirsiniz ben 7700 alıcaktım ama 7600x de iyi diyorlar bazıları 7500 F al diyor öneriniiz nedir hangisi daha iyi ?

İşlemci olarak ne önerirsiniz ben 7700 alıcaktım ama 7600x de iyi diyorlar bazıları 7500 F al diyor öneriniiz nedir hangisi daha iyi ?
Render önemli ise 8/16 core render önemli değil ise 7500f al geç

Render önemli ise 8/16 core render önemli değil ise 7500f al geç
Render önemli değil sadece oyun ama 7600 almayı pllanlıyorum fiyatları aynı bu işlemci için önerebilleceğiniz 360 mm güzel sıvı soğutucu varmı max 4 k bütce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,949
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi
Geri