Çözüldü✓ ACİL! İşlemci Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor!

Tamamdır hocam bir usbye windows 10 kurup deniyorum o halde. Bilgisayar da ben de perişan olduk :D

bios'u güncellediniz mi

temiz windows kur sorun kalmaz. işlemci değişikliklerinde nadir de olsa varolan windows mavi ekran verebilir.

hocam o zaman işlemcide sorun var.
başka bir çözümü yok bence.
Formatla çözülebilir bir sorun bence işlemciden kaynaklı olsa bu hatayı vereceğini düşünmüyorum.

Başka bir laptoptan windows usb’si hazırlayıp kurdum. Bilgisayar açıldı. Driverları kurana kadar hala telaşlı kalacağım fakat çözüldü gibi. Bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Abdullah abiye de zaman ayırıp konuma yardımcı olmak adına yazdığı için ayriyeten teşekkür ediyorum. Dediği gibi nadir de olsa sorun bizi buldu :D Hep de bizi bulur zaten.

Başka bir laptoptan windows usb’si hazırlayıp kurdum. Bilgisayar açıldı. Driverları kurana kadar hala telaşlı kalacağım fakat çözüldü gibi. Bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Abdullah abiye de zaman ayırıp konuma yardımcı olmak adına yazdığı için ayriyeten teşekkür ediyorum. Dediği gibi nadir de olsa sorun bizi buldu :D Hep de bizi bulur zaten.
Geçmiş olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,021
Üyeler
184,873
Son üye
Ofluiso
Geri