alperenkurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
- Windows arama kısmına CMD yaz hocam. CMD'ye sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır de. Karşına gelen ekranda sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olup bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.yardımcı olursanız sevinirim
480 gb m2 ssd keoxia- Windows arama kısmına CMD yaz hocam. CMD'ye sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır de. Karşına gelen ekranda sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olup bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.
- Depolama olarak ne kullanıyorsun hocam. CrystalDiskMark adlı programını indirip depolama ya da depolama birimlerine yazma okuma hız testi yap hocam. Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip depolama ya da depolama birimlerinin ekran görüntüsünü gönder.
- DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur.
HDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).480 gb m2 ssd keoxia
hdd 2 tb seagete
HDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).
CrystalDiskMark adlı programda da SSD'ye okuma ve yazma hız testi yap hocam.
Bir de CrystalDiskİn
HDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).
Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip hem SSD'nin hem de HDD'nin ekran görüntüsünü atar mısın?
Napabilirim ram sorunu varsaRAM problemi yaşıyorsun diyorum, disk kontrolüne devam et. Çıkar tüm diskleri yeni disk al bu sorun RAM problemi kaynaklı olduğu için mavi ekran almaya devam edeceksin.
Ddu kaldırıp kurdumHDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).
Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip hem SSD'nin hem de HDD'nin ekran görüntüsünü atar mısın?
M2 SSD'nin yazma hızında problem var. Tekrardan hız testini yapar mısın?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Napabilirim ram sorunu varsa
Ddu kaldırıp kurdum
Suanda hdtuneden hdd kontrol ediyorum sürer yazarım burayaM2 SSD'nin yazma hızında problem var. Tekrardan hız testini yapar mısın?
Suanda hdtuneden hdd kontrol ediyorum sürer yazarım buraya
arkada bir şey iniyorduSuanda hdtuneden hdd kontrol ediyorum sürer yazarım buraya
![]()
TEekrar yapiyimmiSuanda hdtuneden hdd kontrol ediyorum sürer yazarım buraya
![]()
arkada bir şey iniyordu
Napabilirim ram sorunu varsa
Reis ramlerin yerinu değiştirdim ekrana görüntü gelmiyorRAM problemi yaşıyorsun diyorum, disk kontrolüne devam et. Çıkar tüm diskleri yeni disk al bu sorun RAM problemi kaynaklı olduğu için mavi ekran almaya devam edeceksin.
RAMleri kontrol ettin mi?Reis ramlerin yerinu değiştirdim ekrana görüntü gelmiyor
Mavi ekran devam ediyor memory managament diye
bilgisayara bakmaya fırsatım olmadı pekRAMleri kontrol ettin mi?