mavi ekran oluyor hep yardımcı olun minidump

yardımcı olursanız sevinirim
- Windows arama kısmına CMD yaz hocam. CMD'ye sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır de. Karşına gelen ekranda sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olup bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.
- Depolama olarak ne kullanıyorsun hocam. CrystalDiskMark adlı programını indirip depolama ya da depolama birimlerine yazma okuma hız testi yap hocam. Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip depolama ya da depolama birimlerinin ekran görüntüsünü gönder.
- DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur.

- Windows arama kısmına CMD yaz hocam. CMD'ye sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır de. Karşına gelen ekranda sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olup bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.
- Depolama olarak ne kullanıyorsun hocam. CrystalDiskMark adlı programını indirip depolama ya da depolama birimlerine yazma okuma hız testi yap hocam. Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip depolama ya da depolama birimlerinin ekran görüntüsünü gönder.
- DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur.
480 gb m2 ssd keoxia
hdd 2 tb seagete

480 gb m2 ssd keoxia
hdd 2 tb seagete
HDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).
CrystalDiskMark adlı programda da SSD'ye okuma ve yazma hız testi yap hocam.
Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip hem SSD'nin hem de HDD'nin ekran görüntüsünü atar mısın?

RAM problemi yaşıyorsun diyorum, disk kontrolüne devam et. Çıkar tüm diskleri yeni disk al bu sorun RAM problemi kaynaklı olduğu için mavi ekran almaya devam edeceksin.

HDTune adlı programı indirip HDD'ye Error Scan testi yapar mısın? (Quick Scan kapalı olsun).
Bir de CrystalDiskİn

Bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip hem SSD'nin hem de HDD'nin ekran görüntüsünü atar mısın?
20240219_212625.jpg
20240219_212644.jpg
20240219_213407.jpg
20240219_212808.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM problemi yaşıyorsun diyorum, disk kontrolüne devam et. Çıkar tüm diskleri yeni disk al bu sorun RAM problemi kaynaklı olduğu için mavi ekran almaya devam edeceksin.
Napabilirim ram sorunu varsa

Ddu kaldırıp kurdum

Son düzenleme:
M2 SSD'nin yazma hızında problem var. Tekrardan hız testini yapar mısın?
Suanda hdtuneden hdd kontrol ediyorum sürer yazarım buraya

17084546081178770736474413135334.jpg

arkada bir şey iniyordu

arkada bir şey iniyordu
TEekrar yapiyimmi

Son düzenleme:
Reis ramlerin yerinu değiştirdim ekrana görüntü gelmiyor
Mavi ekran devam ediyor memory managament diye

Geri