- Reaksiyon skoru
- 9,836
15/20 arası 20/25 e flnda 14proYd 13 pro ne kadar?
15/20 arası 20/25 e flnda 14proYd 13 pro ne kadar?
Kapasite dizaynına 4500 girmen lazım. %99,6 falan senin sağlığın yani.AccuBattery indir, şarjı %15 altına indir ve tekte fulle. Pil sağlığına bak, benim pil ortalama değerden de yüksek, senin çok düşük gelecektir diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun görünmüyor aslında. Cihazın bataryasında başka bir sorun olmasından süphelenmiştim. Cihaz kapalı şekilde tam şarj deneyin bi. Sorununuz çözülmez ise iade/garanti.
Hocam o zaman şimdi oyun oynayayım 15e düşünce telefonu kapatayım. 100 olsun. Bir daha deneyim doğru mu anladım?Kapasite dizaynına 4500 girmen lazım. %99,6 falan senin sağlığın yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir sorun görünmüyor aslında. Cihazın bataryasında başka bir sorun olmasından süphelenmiştim. Cihaz kapalı şekilde tam şarj deneyin bi. Sorununuz çözülmez ise iade/garanti.
Haklısınız hocam hiç manuel girmemistim dikkatimi çekmemiş, teşekkürler.Kapasite dizaynına 4500 girmen lazım. %99,6 falan senin sağlığın yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 olma şartı yok istersen 0 istersen tam şuan tam tak önemi yok. Ekran kapalıyken tam şarj olsun. Sonra cihazı açıp önce abattery' e bak 4350 mah veya üstü değer gösteriyor ise sıkıntı yok. Sonra cihazı şarjda 1 saat kadar kapalı tut. Eğer kullanman elzem ise ADB komudu ile de hallederiz. Bu optimizeden sonra hala sorun devam ediyorsa son çare format deneyebilirsin.Hocam o zaman şimdi oyun oynayayım 15e düşünce telefonu kapatayım. 100 olsun. Bir daha deneyim doğru mu anladım?
Hocam incehesapta iade talebinde bulundum herhalde. Yurtiçi kargo kodu verdiler bana. Direkt iade mi oluyor şimdi?15 olma şartı yok istersen 0 istersen tam şuan tam tak önemi yok. Ekran kapalıyken tam şarj olsun. Sonra cihazı açıp önce abattery' e bak 4350 mah veya üstü değer gösteriyor ise sıkıntı yok. Sonra cihazı şarjda 1 saat kadar kapalı tut. Eğer kullanman elzem ise ADB komudu ile de hallederiz. Bu optimizeden sonra hala sorun devam ediyorsa son çare format deneyebilirsin.
Şansını direkt dene istersen. Bu bütçede GT2 Pro gibi cihazlar var veya 25 civarına nord3 29-30 civaırna s23 falan var evet biraz maliyetli ama en azından iyi cihazlar. Ama bu cihazlarında kendince problemleri var. GT2 Pro mesela 8 gen 1, s23fe sendeki exynos 2200 ve tasarım/ekran kasa olarak pek iyi değil. Nord3 nispeten sorunsuz denebilir ama onun da fiyat sorunlu 25k. S23 ise kücük ama sıkıntı değil ise sorunsuz sayılır.Hocam incehesapta iade talebinde bulundum herhalde. Yurtiçi kargo kodu verdiler bana. Direkt iade mi oluyor şimdi?
Avrupada yaşasak bu tür sorunlarımız olmayacak aslında. 1100euro almanyada pixel 8 pro. 35k falan oluyor vergisiz hali. Ülkemizde 30.000tl vergi alınmasa direkt alınırdı. Çok güzel telefon.Şansını direkt dene istersen. Bu bütçede GT2 Pro gibi cihazlar var veya 25 civarına nord3 29-30 civaırna s23 falan var evet biraz maliyetli ama en azından iyi cihazlar. Ama bu cihazlarında kendince problemleri var. GT2 Pro mesela 8 gen 1, s23fe sendeki exynos 2200 ve tasarım/ekran kasa olarak pek iyi değil. Nord3 nispeten sorunsuz denebilir ama onun da fiyat sorunlu 25k. S23 ise kücük ama sıkıntı değil ise sorunsuz sayılır.
Bu bütçede insanın cok kafası karısır
Hocam telefon daha yeni çıktıAynı cihazı kullanıyorum.sende anormal değerler mevcut. Bendeki 2 yılını devirdi. Halen 1 günü rahat çıkarıyor. Toplantı instagram mail gibi uygulamalar kullanıyorum.
sizde ki s20fe olmasınAynı cihazı kullanıyorum.sende anormal değerler mevcut. Bendeki 2 yılını devirdi. Halen 1 günü rahat çıkarıyor. Toplantı instagram mail gibi uygulamalar kullanıyorum.