hocam olmazsa olmaz değil servise gönderirsiniz değişm talep edersiniz ama samsungunda servisi berbat ismini bile duyunca cinnet geçiriyorumYapcak bi şey yok hocam. Olmazsa olmaz.
Direkt iade/değişme bel bağlamayın dedim yoksa yasal haklarınız mevcut hat takıldı diye tüm haklarınız bitmiyor sadece cayma hakkı gidiyorYapcak bi şey yok hocam. Olmazsa olmaz.
Samsung servisi aradım. Pilde sorun yok dediler. Olmazsa olmazı iade için dedim.hocam olmazsa olmaz değil servise gönderirsiniz değişm talep edersiniz ama samsungunda servisi berbat ismini bile duyunca cinnet geçiriyorum
Öyle kafana göre olmuyor kardeşim ozaman her isteyen telefonu alsın 15 gün kullanıp iade etsin sence mantıklı mı? Bu 15 gün iade hakkı eğer ürün açılmamışsa geçerlidir çoğu üründe bunu unutma sana tavsiyem iadeyi dene ama almazlarsa servise yolla ve ücret iadesi çıkarsa kabul etNe alaka? Kaçak telefon mu bu?
kafama göre iade etmiyorum zaten. Sorunlu diye iade etmek istiyorumÖyle kafana göre olmuyor kardeşim ozaman her isteyen telefonu alsın 15 gün kullanıp iade etsin sence mantıklı mı? Bu 15 gün iade hakkı eğer ürün açılmamışsa geçerlidir çoğu üründe bunu unutma sana tavsiyem iadeyi dene ama almazlarsa servise yolla ve ücret iadesi çıkarsa kabul et
İphone şahsen parasını hak etmiyor 20k ya s22 alabilirsen al iyidir20k
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi olduğunu biliyorum
12-13 s23fe yanında bile cihaz değil12 alacağına 13 al daha iyi
yok hocam. İphone fiyatı bence hak ediyor. Neden derseniz hem apple destek ilgili hem kullanımı kolay hem kamerası güzel hem ekosistem çok iyi çalışıyor.param ip12 ye yetse direkt alırım.forumdaki arkadaş s22 alma dediİphone şahsen parasını hak etmiyor 20k ya s22 alabilirsen al iyidir
Hayır dedin ya ne alaka kaçak telefon mu bu diye buradaki kıstas telefonun kaçak olup olmaması değil hat takılıp takılmaması. Ülkemizde her kolaylığı sıistimal etmeselerdi belkide biz kullanıcılar için kurallar daha da esnetilebilirdi ama malesef durum bu sana kolay gelsin şimdidenkafama göre iade etmiyorum zaten. Sorunlu diye iade etmek istiyorum
Imeı durumunu yeni öğrendim. kaçak telefonlarda süre vs. var diye imei önemli sanıyordum. Şimdi telefon benim gözüküyormuş. Bu ımeı olayı yurtdışında da var mı?Hayır dedin ya ne alaka kaçak telefon mu bu diye buradaki kıstas telefonun kaçak olup olmaması değil hat takılıp takılmaması. Ülkemizde her kolaylığı sıistimal etmeselerdi belkide biz kullanıcılar için kurallar daha da esnetilebilirdi ama malesef durum bu sana kolay gelsin şimdiden
Var. Yurtdışı cihazlarda mesela numara taşıma bile yapsan btk yı arayıp ben numaramı şu operatöre taşıdım diye bilgi vermen lazım eğer işlem yapmazlarsa hattın o telefonda çalışmıyorImeı durumunu yeni öğrendim. kaçak telefonlarda süre vs. var diye imei önemli sanıyordum. Şimdi telefon benim gözüküyormuş. Bu ımeı olayı yurtdışında da var mı?
“Resmi Gazete'de yayımlanan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi kararına göre telefonların kutusu açılıp SIM kart takılsa dahi tüketiciler cayma hakkından yararlanabilir.”Imeı durumunu yeni öğrendim. kaçak telefonlarda süre vs. var diye imei önemli sanıyordum. Şimdi telefon benim gözüküyormuş. Bu ımeı olayı yurtdışında da var mı?