Neler Yeni

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Zexius

80+ Bronze
Yapcak bi şey yok hocam. Olmazsa olmaz.
hocam olmazsa olmaz değil servise gönderirsiniz değişm talep edersiniz ama samsungunda servisi berbat ismini bile duyunca cinnet geçiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapcak bi şey yok hocam. Olmazsa olmaz.
Direkt iade/değişme bel bağlamayın dedim yoksa yasal haklarınız mevcut hat takıldı diye tüm haklarınız bitmiyor sadece cayma hakkı gidiyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam olmazsa olmaz değil servise gönderirsiniz değişm talep edersiniz ama samsungunda servisi berbat ismini bile duyunca cinnet geçiriyorum
Samsung servisi aradım. Pilde sorun yok dediler. Olmazsa olmazı iade için dedim.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Ne alaka? Kaçak telefon mu bu?
Öyle kafana göre olmuyor kardeşim ozaman her isteyen telefonu alsın 15 gün kullanıp iade etsin sence mantıklı mı? Bu 15 gün iade hakkı eğer ürün açılmamışsa geçerlidir çoğu üründe bunu unutma sana tavsiyem iadeyi dene ama almazlarsa servise yolla ve ücret iadesi çıkarsa kabul et

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle kafana göre olmuyor kardeşim ozaman her isteyen telefonu alsın 15 gün kullanıp iade etsin sence mantıklı mı? Bu 15 gün iade hakkı eğer ürün açılmamışsa geçerlidir çoğu üründe bunu unutma sana tavsiyem iadeyi dene ama almazlarsa servise yolla ve ücret iadesi çıkarsa kabul et
kafama göre iade etmiyorum zaten. Sorunlu diye iade etmek istiyorum

JackRyan

80+ Silver
Ne olursa olsun 5000Mah en az batarya olacak harici iş yapmıyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İphone şahsen parasını hak etmiyor 20k ya s22 alabilirsen al iyidir
yok hocam. İphone fiyatı bence hak ediyor. Neden derseniz hem apple destek ilgili hem kullanımı kolay hem kamerası güzel hem ekosistem çok iyi çalışıyor.param ip12 ye yetse direkt alırım.forumdaki arkadaş s22 alma dedi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
kafama göre iade etmiyorum zaten. Sorunlu diye iade etmek istiyorum
Hayır dedin ya ne alaka kaçak telefon mu bu diye buradaki kıstas telefonun kaçak olup olmaması değil hat takılıp takılmaması. Ülkemizde her kolaylığı sıistimal etmeselerdi belkide biz kullanıcılar için kurallar daha da esnetilebilirdi ama malesef durum bu sana kolay gelsin şimdiden

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır dedin ya ne alaka kaçak telefon mu bu diye buradaki kıstas telefonun kaçak olup olmaması değil hat takılıp takılmaması. Ülkemizde her kolaylığı sıistimal etmeselerdi belkide biz kullanıcılar için kurallar daha da esnetilebilirdi ama malesef durum bu sana kolay gelsin şimdiden
Imeı durumunu yeni öğrendim. kaçak telefonlarda süre vs. var diye imei önemli sanıyordum. Şimdi telefon benim gözüküyormuş. Bu ımeı olayı yurtdışında da var mı?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Imeı durumunu yeni öğrendim. kaçak telefonlarda süre vs. var diye imei önemli sanıyordum. Şimdi telefon benim gözüküyormuş. Bu ımeı olayı yurtdışında da var mı?
Var. Yurtdışı cihazlarda mesela numara taşıma bile yapsan btk yı arayıp ben numaramı şu operatöre taşıdım diye bilgi vermen lazım eğer işlem yapmazlarsa hattın o telefonda çalışmıyor

Halilk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Halil Efe Kahveci
Resmi Gazete'de yayımlanan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi kararına göre telefonların kutusu açılıp SIM kart takılsa dahi tüketiciler cayma hakkından yararlanabilir.”

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,194
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom