Neler Yeni

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar kötü olmaması lazım. Pil iyi değil fakat bence sorun telefonun kutudan son sürüm ile gelmesi. OneUI 6'dan memnun olan çok az. İade bu durumda en mantıklısı ama güncelleme beklenebilir.
sizde ki s20fe olmasın
Şansını direkt dene istersen. Bu bütçede GT2 Pro gibi cihazlar var veya 25 civarına nord3 29-30 civaırna s23 falan var evet biraz maliyetli ama en azından iyi cihazlar. Ama bu cihazlarında kendince problemleri var. GT2 Pro mesela 8 gen 1, s23fe sendeki exynos 2200 ve tasarım/ekran kasa olarak pek iyi değil. Nord3 nispeten sorunsuz denebilir ama onun da fiyat sorunlu 25k. S23 ise kücük ama sıkıntı değil ise sorunsuz sayılır.

Bu bütçede insanın cok kafası karısır
Hocalarım az önce incehesap müşteri hizmetlerini aradım. Konuştuk. Açılmış ve IMEI numarası sizin üstünüze dedi. İade olmaz dedi. Ama ben alırken açıklamada Snapdragon 8Gen 1 yazıyordu. Ben de dedimki açıklamada böyle böyle yazıyor bana böyle böyle ürün geldi. Tamam dediler o zaman bir kayıt oluşturuyoruz dediler. Tamam dedim. Oluşturdular. Yani hiç pil mevzusunu içeri katmadım. Bakalım ne olacak? İade olur gibime geliyor. Sonuçta yanlış ürün geldi :D

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam doğru iyi bir süre ancak bu esnada ağırlıklı kullandığım uygulamalar hafif uygulamalar, ayrıca düzenli kullanmadığım uygulamaların hepsi derin uykuda.

Alıntıyı görüntüle
Özellikle bildirimine ihtiyaç duymuyorsanız instayı ve chrome u derin uykuya atmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ekran süresi ve açık olduğu süreleri kıyaslarsanız anlarsınız. 1:1 oran yakalıyor, 1 saat ekranda açıksa 1 saatte ekranda değilken açık, pil düsmanı uygulamalar :)
Teşekkür hocam kapattım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalarım az önce incehesap müşteri hizmetlerini aradım. Konuştuk. Açılmış ve IMEI numarası sizin üstünüze dedi. İade olmaz dedi. Ama ben alırken açıklamada Snapdragon 8Gen 1 yazıyordu. Ben de dedimki açıklamada böyle böyle yazıyor bana böyle böyle ürün geldi. Tamam dediler o zaman bir kayıt oluşturuyoruz dediler. Tamam dedim. Oluşturdular. Yani hiç pil mevzusunu içeri katmadım. Bakalım ne olacak? İade olur gibime geliyor. Sonuçta yanlış ürün geldi :D
Tüketici hakem heyeti çalışıyor bence iadesi gerçekleşir ben cihazımdan memnunum ben kullanmaya devam ediceğim
Bu bütçede samsung apple dan olabildiğince şaşmayın derim hayırlısı neyse o olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çakalsın he 😎 😎
İade alırlar ya

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti. 85'den 58'e düştü. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kutusunu falan açtım. İade olur mu? Sorunlu mal bence. Ha bu arada ekranı 2 gün önce çok pil gidiyor diye 60hz'e düşürdüm ve sanal RAM'i kapattım.
s23 fe, S ve FE serisine bir hakaret ve saygısızlıktır kesinlikle yakışmayan ve S serisi olmayan bir ürün. kurtulabiliyorsan kurtul s23 al bak rahatına.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti. 85'den 58'e düştü. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kutusunu falan açtım. İade olur mu? Sorunlu mal bence. Ha bu arada ekranı 2 gün önce çok pil gidiyor diye 60hz'e düşürdüm ve sanal RAM'i kapattım.
S23 Fe alanlar genelde bundan sikayetci oluyor hep gördüğüm pek iyi bir telefon degil batarya açısından

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
1708532539989.png

1708532558509.png

Zexius

80+ Bronze
siz çok ümit bağlamayın derim bu konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom