Amazon.com.tr'den S22 alınır mı ?

Taksit yok. Amazon'dan alınır.

Uzun süredir amazondan birçok şey satın aldım hiçbir sorun yaşamadım iade edeceğim zamanda iyi bir şekilde ilgilenip iade işlemlerimde yardımcı oldular

Özellikle alırken Amazonun gönderdigi ürünleri tercih ediyorum diğer satıcılardansa ama yinede sorun yasayacagını sanmıyorum

amazona kendıme guvenmedıgım kadar cok guvenırım 3 sene oluyo m51 aldım hala kullanıyom

Amazona güvenilir mi bilemedim ama fiyat iyiymiş alınabilir sanki 😀

Telefona yasal olarak taksit olmuyor. Alışveriş kredisi kullanabiliyorsun ama faizi çok olur.
hepsiburadada vs alisveris kredisi ile 3 taksit'in faizi yok amazonda yapabilirsem alınabilir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef olmuyor. Tek çekim.
teşekkür ederim hocam

Taksit yok telefonlarda hocam. Alışveriş kredisi ile Hepsiburada üzerinden alırsan 3 taksit olarak alabilirsin ama vade farkı koyuyor.
Yanlış bilgi. Telefonlarda taksit yok deniyor ancak bankanın kampanyalarına göre sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Örneğin Kuveyttürk 15.000 TL fiyata kadar vadesiz 5 taksit yapıyor. Bu şekilde bir mediamarkt mağazasından aynı anda 3x15.000 TL kredi kartından geçerek hepsini vadesiz 5 taksite bölebilirsiniz. Ayrıca bu ay Vakıfbankta 50.000 TL'ye kadar sonradan 6 taksit yapıyor. Bununlada bölebilirsiniz.

Geri