GöktuğAksular
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
Arkadaşlar amazon.com.tr'den S22 almak istiyorum alınır mı ? sıkıntı çıkar mı ? ve taksit seçenekleri var mı ?
Taksit yok telefonlarda hocam. Alışveriş kredisi ile Hepsiburada üzerinden alırsan 3 taksit olarak alabilirsin ama vade farkı koyuyor.Arkadaşlar amazon.com.tr'den S22 almak istiyorum alınır mı ? sıkıntı çıkar mı ? ve taksit seçenekleri var mı ?
Amazon üzerinden 3 taksit yapılmıyor mu hocam ?Taksit yok telefonlarda hocam. Alışveriş kredisi ile Hepsiburada üzerinden alırsan 3 taksit olarak alabilirsin ama vade farkı koyuyor.
Amazona güvenilir mi bilemedim ama fiyat iyiymiş alınabilir sankiArkadaşlar amazon.com.tr'den S22 almak istiyorum alınır mı ? sıkıntı çıkar mı ? ve taksit seçenekleri var mı ?
Maalesef olmuyor. Tek çekim.Amazon üzerinden 3 taksit yapılmıyor mu hocam ?
hepsiburadada vs alisveris kredisi ile 3 taksit'in faizi yok amazonda yapabilirsem alınabilir aslındaAmazona güvenilir mi bilemedim ama fiyat iyiymiş alınabilir sanki
Telefona yasal olarak taksit olmuyor. Alışveriş kredisi kullanabiliyorsun ama faizi çok olur.
teşekkür ederim hocamMaalesef olmuyor. Tek çekim.
Faizi var.hepsiburadada vs alisveris kredisi ile 3 taksit'in faizi yok amazonda yapabilirsem alınabilir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam
Yanlış bilgi. Telefonlarda taksit yok deniyor ancak bankanın kampanyalarına göre sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Örneğin Kuveyttürk 15.000 TL fiyata kadar vadesiz 5 taksit yapıyor. Bu şekilde bir mediamarkt mağazasından aynı anda 3x15.000 TL kredi kartından geçerek hepsini vadesiz 5 taksite bölebilirsiniz. Ayrıca bu ay Vakıfbankta 50.000 TL'ye kadar sonradan 6 taksit yapıyor. Bununlada bölebilirsiniz.Taksit yok telefonlarda hocam. Alışveriş kredisi ile Hepsiburada üzerinden alırsan 3 taksit olarak alabilirsin ama vade farkı koyuyor.