ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 11,874
Sıkıntı yok ya 3200 MHZ yaparsın sende 2*8 GB Ram ile zaten çok iyi performans verirler.bende de aynısından olacak ki :d
Sıkıntı yok ya 3200 MHZ yaparsın sende 2*8 GB Ram ile zaten çok iyi performans verirler.bende de aynısından olacak ki :d
daha dur bir 10 gün sonra konu açarım zaten3200 MHz kolaylıkla yapılır. Elindeyse çipine bakalım ona göre bir overclock çekebiliriz.
1. Nesil desteği kesilecek.En azından b450 4. Nesil ryzen kesin, 5.nesil yüksek ihtimalle takacağız.![]()
hııgghh verirler bir düşündümde 3200mhz yapmayı ama sonra vazgeçtim @RevDeisDou var diyeSıkıntı yok ya 3200 MHZ yaparsın sende 2*8 GB Ram ile zaten çok iyi performans verirler.
nasıl olacak o 3. nesil destekleyen 1 ide destekler1. Nesil desteği kesilecek.
4. Nesil desteği gelirse 1 nesil desteği kesilecek. EEPROM'a sığdıramazlar çünkü.hııgghh verirler bir düşündümde 3200mhz yapmayı ama sonra vazgeçtim @RevDeisDou var diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl olacak o 3. nesil destekleyen 1 ide destekler
Kesilsin knk zaten ilerde 1. nesil 1600AF den neden tekrar 1.nesile geçeyim1. Nesil desteği kesilecek.
ne kızgın atıyon beeahahahha gamegaraj normal nakartı
allah allah bende alacam zaten sanki anakartı kötüledik@crazyreign Crucial ballistix ramlerimizi 3600Mhz CL 14 yaptık çok sağlam @RevDeisDou sağolsun
Anakart mı dedim ben ?ne kızgın atıyon bee
allah allah bende alacam zaten sanki anakartı kötüledik
B-DIE olanlar OC olmuyor. Sende E-DIE vardır.@crazyreign Crucial ballistix ramlerimizi 3600Mhz CL 14 yaptık çok sağlam @RevDeisDou sağolsun
amd ryzen 5 4600xtsfk 10 yıl sonra amd ryzen 5 10700xKesilsin knk zaten ilerde 1. nesil 1600AF den neden tekrar 1.nesile geçeyim4.nesil uygun fiyatlı olur ve güzel performansı olursa alacağım.
neyi dedin ??Anakart mı dedim ben ?
Bilgisayara geçince bakarım.B-DIE olanlar OC olmuyor. Sende E-DIE vardır.
ben kasa + monitor aldım sinerjiden pıxel testi dahii yapılıp kur calıstır mantıgı ıle gonderdıler.0 ölü pixel cok sevındım. kargoda efsane saglamdı.Bildiğiniz üzere Cuma günü RAM sipariş ettim. Ve memnun kaldım.
Detaylar;
1 gün içinde kargoladılar. Pazartesi günü(Hafta sonu yüzünden) elime ulaştı. Paketleme gayet güzeldi. Açtığım için resim atamıyorum
Açmak için biraz çabaladım. Sağ salim elime ulaştı.
NOT: MNG Kargo ile çalışıyorlar.
RAM