Neye göre kalite? Düşük seviye Samsung alınca Samsung kalitesi olmuyor. Samsung her bütçeye cihaz yapıyor. A54 sıradan bir giriş-orta seviye cihaz. Kendini öne çıkaran özelliği yok. GT 2 daha iyi.o zaman kalite olarak soruyorum. realme mi samsung mu? realme markasından emin olamadım yahu bi türlü.
hocam genel anlamda kalite. kullanıcı dostluğu gibisinden diyeyim. babam bir telefoncuya sormuş o da samsung diyor. bende realme için zamanında kötü yorum duydum bayağı. ondan bilemiyorum.Neye göre kalite? Düşük seviye Samsung alınca Samsung kalitesi olmuyor. Samsung her bütçeye cihaz yapıyor. A54 sıradan bir giriş-orta seviye cihaz. Kendini öne çıkaran özelliği yok. GT 2 daha iyi.
hocam orası öyle sonradan çıktı ama sonradan çıktı diye neden kötü olsun? argümanınız buysa yeterli değil bence.Bilmediğiniz marka telefon almaya kalkışma. Elinde patlar sonra. Samsung iyidir. Realme sonradan çıktı.
Kafanızı karıştırmak gibi olmasın Poco x6 pro düşünürümGT2 ile A54 arasındayım. Kafamı karıştıran şey markaları. RAM 12 GB diye GT2 alınır mı? Kalitesine bakarak A54 alınır mı? Kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum.
Zamanında Samsung içinde kötü yorumlar vardı. TouchWiz, Exynos vs vs. GT 2 sorunlu bir cihaz değil. Arayüz olarakta kaliteli. GT 2 tercih edin.hocam genel anlamda kalite. kullanıcı dostluğu gibisinden diyeyim. babam bir telefoncuya sormuş o da samsung diyor. bende realme için zamanında kötü yorum duydum bayağı. ondan bilemiyorum.