snapdragon808
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Valla telekomdaki problemli Vodafone da var, ben APN ayarları ile çözdüm ama herkes de calisiyo mu bilmem
Valla telekomdaki problemli Vodafone da var, ben APN ayarları ile çözdüm ama herkes de calisiyo mu bilmem
Hocam yalnız reel videoları kotadan düşer sözleşmede de yazıyo bu normal video izleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o videoda çözümü sunan benim zaten, ama reels videoları kotadan düşer haberiniz olsun. Normal video açın 1080p de falan öyle deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
665 mbdan 200 MB düşmüşse ise yaramış demektir çünkü reels anca o kadar harcar zaten
su an icin tek cozumu apn ayari yapmak bu cozumu kendim buldum ben surada nasil yapilacagini anlattimArkadaşlar ben bu paketi aldım çok pişmanım YouTube için aldım ama onda çalışmıyor lütfen yardımcı olun her yere şikayet ettim ama yinede düzeltme yapmadılar bilgisi olan var mı
bu en baştaki meşhur kampanyan devam ediyomu tekrar başladı dediğin için soruyorumBu arada ayın 5 ine kadar yıldızlı günler geri gelmiş arkadaşlar 10 gb vergiler dahil ortala 160 TL civarına geliyor isteyenler gidip bayilere bakabilir ben işten çıktım beni rahatsız etmeyin shahahsjsn
90 TL olan birdaha gelmez kardeşim şimdi aynısının 145 TL den başlayan o var ki o bile ucuz kalıyor şu an... Malesef durumlar büyük sıkıntıbu en baştaki meşhur kampanyan devam ediyomu tekrar başladı dediğin için soruyorum
vodafone da yok boyle sikintilarVodafone da böyle apn sıkıntısı varmı yoksa sadece Türk Telekomdami var bu sıkıntılar